Rus pri bitke poslal dvoch súperov na zem jednou ranou (VIDEO)
11 | 12 | 2019 I Marek Molnár

Záber z priemyselnej kamery ukazuje spor medzi vodičmi v Rusku, ktorý sa skončil až neočakávane rýchlo, keď muž zhodil na zem oboch súperov jednou ranou.


K incidentu došlo v meste Rostov nad Donom pri Azovskom mori v južnom Rusku. Nie je úplne jasné, čo zapríčinilo konflikt, ale miestne médiá uviedli, že sa muži pohádali kvôli vodičským schopnostiam. Vodiči sa potom rozhodli zastaviť v blízkosti benzínovej stanice, aby si to "vydiskutovali".

https://www.youtube.com/watch?time_continue=142&v=dpeLbS0tAAc&feature=emb_title

Záber priemyselnej kamery, ktorý sa rýchlo rozšíril internom, ukazuje dvoch mužov v tmavom oblečení, ako vychádzajú zo sedanu a stretnú sa s mužom v červeno-bielom kabáte a červených nohaviciach. Niektorí by tvrdili, že muž v červenom nemá žiadnu šancu, ale po chvíli prinútil oboch súperov súčasne spadnúť na zem.

Potom ako padli na zem sa ešte pokúsili postaviť a zaútočiť, avšak z auta vyšla žena, ktorá sa pokúšala ich od seba odtrhnúť, aby zabránila ďalšej bitke. Nasledovalo niekoľko krátkych šarvátok, ale ďalšej vážnej bitke zabránila obsluha čerpacích staníc a okoloidúci.

Nevídaný pokus o útek z cely: Zadržaný sa pokúsil utiecť cez strop a to bez nohavíc (VIDEO)
Podozrivý z vraždy sa pokúsil najbizarnejším spôsobom uniknúť z cely v ruskej súdnej sieni a to priamo pred strážcami. Tí ho dokázali zastaviť bez toho, aby mu spôsobili ujmu na zdraví. Čítať ďalej
11 | 12 | 2019 | Marek Molnár