Nový kráľ? Princ Charles chystá revolúciu kráľovskej rodiny
28 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Veľká Británia je na nohách. Princ Charles chystá revolúciu kráľovskej rodiny, ktorá počíta s tým, že sa stane kráľom. Následník trónu už má jasný plán, čo všetko by v paláci zmenil.


Britskú kráľovskou rodinou hýbe škandál okolo princa Andrewa, o ktorého odstavení podľa dostupných informácií rozhodla kráľovná Alžbeta v spolupráci so synom a vnukom, ktorí nasledujú hneď po nej v následnícke línii. V britských médiách sa v súvislosti s tým začalo hovoriť o boji o moc.

Potvrdzujú to aj informácie priamo z paláca. "Charlesove plány stať sa kráľom už bežia nejaký čas. Pomalý prechod už prebieha. Jej kráľovskej výsosti je 90 rokov a tak je pochopiteľne že môže robiť len niečo, "povedal serveru thesun.co.uk zdroj z okolia kráľovskej rodiny.

"Škandál okolo Andrewa a Epsteina dáva Charlesovi šancu do toho vstúpiť a ukázať, že dokáže vládnuť. Nič nie je viac než kráľovská rodina. Ani Andrew, najobľúbenejší syn kráľovnej. Charles to dobre vedel a konal rozhodne - ako kráľ, ktorým čoskoro bude, "dodal zasvätený človek.

Pre príbuzenstvo princa Andrewa by nástup Charlesa bol podľa všetkého dvojnásobne zlou správou. Podľa zákulisných informácií by totiž Charles v úlohe kráľa rodiny "zoštíhlila" nielen o princa Andrewa, ale aj o jeho dcéry Beatrice a Eugenie.

Kráľovský konflikt sa stále stupňuje! Meghan a Harry dostali škrt cez rozpočet
Kráľovná Alžbeta II. starne. Síce sa snaží plniť svoje kráľovské povinnosti, no vo svojom veku je to pre ňu ale stále viac namáhavé. Preto sa povinnosti snaži postupne delegovať na ďalších následníkov. A to sa Harrymu a Meghan nebude moc... Čítať ďalej
27 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová