Rytmus sa rozhodol ukázať tvár svojho syna! Po kom Sanel skutočne je?
26 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

V lete sa Rytmus a Jasmina Alagic stali prvýkrát rodičmi a zaprisahali sa, že svojho syna Sanela nebudú verejnosti ukazovať. Po niekoľkých mesiacoch ale ľady povolili. Hrdí rodičia sa rozhodli chlapca ukázať. Po kom Sanel je?


Od chvíle, kedy sa koncom júla stali rodičmi, čelí rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina nátlaku fanúšikov, ktorí by radi pozreli ich synovi (Sanelovi) do tváre. Lenže najznámejší slovenský pár súčasnosti si súkromie starostlivo stráži a chlapca odmietal ukázať v celej kráse.

Medzi rapperom a niektorými fanúšikmi sa presne z tohto dôvodu rozpútala vojna. Rytmus musel vysvetľovať, prečo synovi zakrýva tvár reklamami. Hovoril o mánii a kradnutí fotiek, padali aj slová o krysách a parazitoch. Potom sa situácia na istý čas upokojila. Až minulý víkend prišli hrdí rodičia s ďalšou fotkou s malým chlapcom.

"Moje všetko, "znel strohý komentár Rytmusa, ktorý chce mať Sanela len pre seba. No v momente keď fanúšikovia uvideli fotku kde sú vidieť oči Sanela, ihneď začali tvrdiť, že Sanel je celý Rytmus.



Rapper už v septembri priaznivcom prezradil, že sa jedného dňa dočkajú chvíle, kedy ukáže celú tvár svojho syna. Rytmus to prezradil v odpovedi na otázku jedného z nich. "Ja by som to nedramatizoval. Vtedy, až to uznám za vhodné, "konštatoval. Blíži sa tá chvíľa?

Attila Végh úprimne o Rytmusovi: Ako bratia?
Nie je moc ľudí, ktorí by mu boli veľmi blízko. Ale Attila Végh (34) do ních spadá. Slovenský šampión MMA prezradil, čo pre neho znamená hudobník Patrik Rytmus Vrbovský (42). A možno veľa ľudí prekvapí, že Attila sa o ňom vyjadruje ako o svojom... Čítať ďalej
18 | 11 | 2019 | Žaneta Hurbanová