Madonna (61) a jej prípravy na celosvetové turné. Divné metódy budú zahŕňať pitie moču či ľadový kúpeľ na javisku!
21 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Kráľovná popu je v súčasnej dobe na turné v Severnej Amerike k albumu Madame X, a vo veku 61 musí zostať fit aby mohla podať 100% výkon na pódiu.


Ale metódy ktoré si Madonna osvojila, sú pomerne extrémne-či už je to ľadový kúpeľ alebo pitie vlastného moču! Bol to vtip, alebo to myslela vážne. To je to, čo fanúšikovia po celom svete žiadajú. Madonna zverejnila video na jej Instagrame popisujúce jej regeneračný proces.

S pomocou tanečníka Ahlamalik Williams, sa najprv ponorí do vaňe s ľadovou vodou. Po tom čo vylezie von sa zabalí do županu, vezme šálku žltej kvapaliny, ktorá môže alebo nemusí byť, napríklad, šálka žltej kvapaliny. čaj, a hovorí: "je to naozaj dobré piť moč po ľadovej kúpeli."

Či už to bude vlastná moč, alebo to bolo len prirovnanie, to je zatiaľ nejasné. Ale pre americkú ikonu popu, mnohí by nemali byť prekvapení takýmto výstrelkom!

Koniec Hollywoodskeho romániku? Jennifer Aniston si našla už za Pitta náhradu
Herečka Jennifer Aniston známa zo seriálu Priatelia je najčastejšie prepieraná v súvislosti so svojím expartnerom Bradom Pittom. Zahraničné médiá donekonečna tvrdia, že sa k sebe obaja herci vrátili, čo bolo niekoľkokrát vyvrátené. Teraz sa... Čítať ďalej
29 | 10 | 2019 | Žaneta Hurbanová