MIMORIADNA SPRÁVA: Izraelské vojenské lietadlá sa pokúsili zaútočiť na Damask (VIDEO)
20 | 11 | 2019 I Marek Molnár

Sýrska protivzdušná obrana odrazila izraelský nálet niekoľkých „nepriateľských rakiet“. Väčšina rakiet sa podarila zneškodniť predtým, ako dopadli na zem, informuje o tom štátna tlačová agentúra SANA.


SANA v utorok večer informovala o tom, že sýrske protiraketové obranné systémy sa dostali pod „ťažký útok“ izraelských bojových lietadiel, ktoré sa zamerali na oblasť hlavného mesta Sýrie.

Na sociálnych sieťach sa objavilo video, ktoré ukazuje následky tohto útoku. Záber zverejnený sýrskym novinárom Majdom Fahdom ukazuje obrovskú ohnivú guľu pohlcujúcu budovu v južnom Damasku, zatiaľ čo v pozadí je možné počuť hlasné zvuky výbuchu.



Video vydané spoločnosťou SANA zachytilo okamih, ako sýrska vzdušná obrana odrazila ​​nepriateľskú raketu na nočnej oblohe.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=xJYjj2oadDE&feature=emb_title

Aj keď nie je známe, či v sýrskej armáde došlo k obetiam, izraelské bojové letectvo údajne zničilo najmenej dve obytné budovy. Prítomní obyvatelia boli pri útoku zranení.

SANA ďalej informovala, že zranení členovia rodiny vrátane ich dieťaťa boli prenesení do nemocnice.

V Hongkongu to vrie, tentoraz demonštranti zaútočili na sanitku. Dokedy to bude Čína znášať? (VIDEO)
Násilní demonštranti v Hongkongu prepadli sanitku, v ktorej sa nachádzala zadržaná demonštrantka, ktorú sa snažili oslobodiť. Čítať ďalej
18 | 11 | 2019 | Marek Molnár