Lucie Bílá na pokraji zúfalstva? Bez syna i priateľa ...
30 | 10 | 2019 I Imrich Kovačič

Radosť strieda smútok! S veľkou slávou Lucie Bílá v nedeľu odohrala jubilejný 100. reprízu muzikálu Sestra v akcii. V ďalších dňoch ju ale nikto nebude čakať doma. Jej »testosterónový anjel« Radek Filipi totiž odlieta do Brazílie a berie so sebou aj jej jediného syna Filipa. Správu priniesol český týždenník Sedmička!


Speváčkin "nabiják" adek Filipi sa prebojoval na majstrovstvách sveta v bench-presse, čiže v zdvíhaní čo najväčšej váhy činiek v ľahu na lavičke. Zlatá slávica ho do Južnej Ameriky bohužiaľ nemôže kvôli nabitému pracovnému programu odprevadiť.
Bude tlmočiť

"Ja by som bol veľmi rád, ale bohužiaľ to z pracovných dôvodov nepôjde. Sú divadelné predstavenia a Lucka má veľa práce," povzdychol si Filipi. Sám ale neodletia, čaká ho poriadna pánska jazda so speváčkiným synom. "Do Brazílie pôjdem s Filipom, ten mi urobí taký sprievod," prezradil týždenníku Sedmička. Radek Filipi s ním má veľmi kamarátsky vzťah. Navyše mu vraj bude Bílej syn Filip na cestách tlmočiť.

Koniec Hollywoodskeho romániku? Jennifer Aniston si našla už za Pitta náhradu
Herečka Jennifer Aniston známa zo seriálu Priatelia je najčastejšie prepieraná v súvislosti so svojím expartnerom Bradom Pittom. Zahraničné médiá donekonečna tvrdia, že sa k sebe obaja herci vrátili, čo bolo niekoľkokrát vyvrátené. Teraz sa... Čítať ďalej
29 | 10 | 2019 | Žaneta Hurbanová

Stále priberá ...

Posledné dni pred odletom bývalý fitness tréner trávi v posilňovni všetok svoj čas na prípravu. Cvičí pod vedením ikony slovenského silového športu Vlastimila Kužela. "Teraz idem naozaj váhovú prípravu. Takže priberám a priberám," opísal Radek Filipi finálnu fázu svojej prípravy na majstrovstvá v Brazílii.