FOTO: Na maďarskej diaľnici uhorelo 7 ľudí, páchateľ nehody vyviazol bez zranení
29 | 10 | 2019 I MTI

Maďarká diaľnica M5 neďaleko obce Balástya bola uzavretá v oboch smeroch. Na úseku v pondelok tragicky zahynulo sedem ľudí potom, ako sa srbský nákladný automobil zrazil s dvoma zahraničnými osobnými autami. Informuje motoristický portál Vezess.hu.


Nehoda sa stala krátko pred treťou nad ránom na 146-om kilometri diaľnice. Podľa predbežných informácií srbský kamión smerujúci do Budapešti z neznámych dôvodov prerazil zvodidlá a v protismere sa zrazil s dvoma osobnými automobilmi.

V oboch autách po náraze kamiónu zaživa uhorelo sedem ľudí, pričom vodič kamióna vyviazol z nehody bez zranení. Polícia uzavrela postihnutý úsek diaľnice v oboch smeroch pre potreby technické zabezpečenie miesta a vyšetrovania príčin nehody. Blokovanie úseku môže trvať až do rána.

Zdroj: MTI


Vodiči môžu diaľnicu opustiť v smere na Kistelek, potom sa vrátiť na nájazd Balástya a pokračovať smerom na Röszke. Tí, ktorí cestujú do hlavného mesta Maďarska, môžu opustiť diaľnicu v Balástya a potom sa vrátiť na nájazd Kistelek do Budapešti.

Zdroj: MTI