Dychberúce video, ktoré zachytáva futbalového trénera ako objal študenta s brokovnicou, vás skutočne chytí za srdce (VIDEO)
20 | 10 | 2019 I Marek Molnár

Hrdinský čin jedného futbalového trénera zabránil tragédii na strednej škole v Oregone. Pri stretnutí so študentom, ktorý bol vyzbrojený nabitou brokovnicou, odvážny tréner pokojne prijal problémového tínedžera a situáciu okamžite zmiernil.


Nedávno vydaný videozáznam z incidentu minulého mája ukazuje, ako tréner Keanon Lowe upokojuje ozbrojeného študenta. Záber zachytáva moment, keď Lowe od študenta úspešne zobral nebezpečnú zbraň, pričom sa mu podarilo ju odovzdať inému učiteľovi. Potom držal rozrušeného mladého študenta v dlhom objatí.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=SbXeX5dZnhA

"Otvorili sa dvere, pričom som od nich približne tri metre, a vidím dieťa so zbraňou - s brokovnicou. V priebehu sekundy som všetko zanalyzoval,“ prehlásil Lowe pre miestne správy KOIN.

Namiesto toho, aby sa pokúsil spacifikovať tínedžera, Lowe študenta objal. V jednom okamihu sa študent pokúsi z objatia dostať, ale Lowe ho aj napriek tomu držal pevne ďalej.

"Potom nastal moment, keď to bolo len medzi mnou a študentom. Bola to skutočne emocionálna chvíľa. Bolo to pre neho extrémne emotívne, pričom pre mňa samozrejme tiež. V tej chvíli som pre neho cítil súcit. Mnohokrát, najmä keď ste mladí, si neuvedomujete, čo robíte, až kým to neskončí," uviedol Lowe.

Študent bola rozrušený kvôli nedávnemu rozchodu so svojou priateľkou a mal v úmysle zabiť sa, inforumujú o tom oregonské správy. Údajne to nechcel urobiť doma, pretože nechcel, aby jeho matka našla jeho telo.

Ruska s najdlhšími nohami na svete vymenila športovú kariéru za modeling (FOTO)
Bývalá ruská basketbalová hráčka Ekaterina Lisina, ktorá je taktiež v Guinnessovej knihe svetových rekordov za to, že má najdlhšie ženské nohy, nečakane ohlásila odchod zo športu, a pustila sa do úspešnej kariéry modelingu. Čítať ďalej
19 | 10 | 2019 | Marek Molnár