TRUMP BEZ SERVÍTKY: Biden bol "dobrý" viceprezident, keďže bol majstrom v "bozkávaní Obamovho zadku"
11 | 10 | 2019 I Marek Molnár

Najväčšou prednosťou Joea Bidena ako viceprezidenta bola jeho schopnosť nehanebne bozkáť Barackovi Obamovi zadok, prehlásil Donald Trump. Odvážne slová prezidenta prichádzajú uprostred eskalujúcej vojny medzi svojimi demokratickými súpermi.


Trump vo štvrtok počas kampane, ktorá sa konala v Minnesote, vyhlásil, že Biden, a aj jeho syn Hunter sa zapojili do tienistých obchodných transakcií na Ukrajine a v Číne.

Trump, hovoriaci priamo k Hunterovi, komentoval politické výsledky jeho otca Joea Bidena.

"Váš otec nikdy považovaný za inteligentného, ​​a ani nikdy nebol považovaný za dobrého senátora, bol iba dobrým viceprezidentom, pretože vedel bozkávať Barackovi Obamovi zadok," prehlásil Trump.

Vyhlásenie si získalo väčšinu divákov, ktorí tlieskali a smiali sa, hneď ako Trump dokončil svoju reč.



Biden pridal príspevok na Twitter o pár hodín neskôr, kde prehlásil, že strávil večer s diskusiou o „základnom rešpekte, ktorý si každá ľudská bytosť zaslúži“ na fóre LGBT, zatiaľ čo Trump Američanom ukázal, „aký malý rešpekt“ má voči iným ľuďom.



Trump tiež tvrdil, že Hunter vzal úplatky od ukrajinskej plynárenskej spoločnosti, a že jeho otec využil svoju pozíciu viceprezidenta na ochranu svojho syna pred kontrolou.

Vojna, sankcie alebo dohoda: Trump tvrdí, že USA majú s Tureckom v Sýrii „tri možnosti“
Americký prezident Donald Trump stanovil pre Washington tri možnosti ako riešenie pre turecký vpád do Sýrie, vrátane „dohody“ medzi Ankarou a kurdskými milíciami, ktoré sú spojencami s USA. Čítať ďalej
11 | 10 | 2019 | Marek Molnár