Svetová hviezda NBA bude mať čo vysvetľovať. Matke svojho dieťaťa sa vyhrážal zastrelením!
03 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Pre jedného z najlepších hráčov zámorskej NBA DeMarcus Cousinsa nemusí byť tento rok hlavným problémom len zranenia. Pivot Los Angeles Lakers sa dostal do opletačiek s políciou. Všetko kvôli nechutnému telefonátu, v ktorom sa vyhrážal svojej bývalej priateľke.


Cousinsa, ktorý sa momentálne lieči zo zranenia skríženého väzu, naštvala jeho bývalá priateľka Cristy Westová. Spolu majú sedemročného syna, ktorého Cristy teraz nechce pustiť na DeMarcusovu svadbu. To basketbalovú hviezdu malo vytočiť do nepríčetna.

"Ak ho tam nepustíš, prestrelím ti tú tvoju zk *** enú hlavu!" Tieto slová mal Cousins vykričať do telefónu matke svojho syna, pričom jeho bývalá priateľka si celý telefonát nahrávala. Westová už skôr vyhlásila, že ju Cousins ​​pri jednej z hádok škrtil.

Štvornásobná All-Star tak čelila problémom s policou. Pôvodne sa hovorilo o tom, že má byť zatknutý, podľa posledných vyhlásení ale policajti čakajú, že sa Cousins ​​sám prihlási.

VIDEO: Hrdina zápasu sa postaral o nový hit internetu! Tomu sa hovorí obetavosť
Jevgenij Černov, hráč FK Rostov, sa stal jednoznačne hrdinom zápasu... Šokujúce video dostane aj nestranného diváka! Čítať ďalej
03 | 09 | 2019 | Ján Prokop