Bratislava: Práce na križovatke Harmincova-M. Sch.Trnavského obmedzia dopravu
27 | 08 | 2019 I TASR

V rámci aktuálnej rekonštrukcie Karlovesko-dúbravskej električkovej radiály v Bratislave sa od utorka začali práce na križovatke Harmincova - M. Schneidera-Trnavského. Vyžiadajú si aj čiastočné dopravné obmedzenia. Upozorňuje na to hlavné mesto na sociálnej sieti.


Pre práce na križovatke bude zrušené ľavé odbočenie z Harmincovej v smere do Karlovej Vsi a ľavé odbočenie z M. Schneidera-Trnavského v smere z Karlovej Vsi.

"Vodiči sa budú môcť otočiť na prejazde pri Hanulovej. Prejazd križovatkou po M. Schneidera-Trnavského v smere z Karlovej Vsi do Dúbravky bude iba v jednom jazdnom pruhu," spresnil magistrát, ktorý žiada vodičov o zvýšenú pozornosť.

V Bratislave sa 22. júna začala dlhoočakávaná rekonštrukcia Karlovesko-dúbravskej električkovej radiály za 65,1 milióna eur s DPH. Potrvá do septembra 2020 a rozdelená bude na viacero etáp.

V dôsledku prác bude nasledujúce mesiace na viacerých miestach Karlovej Vsi a Dúbravky obmedzená doprava vrátane výluky električiek. Hlavné mesto preto zaviedlo aj veľkú prázdninovú zmenu v cestovných poriadkoch a trasách električiek. Bližšie informácie o modernizácii radiály, dopravných obmedzeniach i zmenách v MHD nájdu ľudia na webe www.zvladneme.to.

Na oslavy SNP do Banskej Bystrice stačí cestujúcim jednosmerný lístok, späť ich odvezie ZSSK bezplatne
Banskobystrické Múzeum SNP naplánovalo na štvrtok 29. augusta 2019 celoštátne oslavy SNP pri príležitosti 75. výročia tejto významnej udalosti. So Železničnou spoločnosťou Slovensko (ZSSK) budú cestujúci platiť len za cestu do Banskej Bystrice,... Čítať ďalej
26 | 08 | 2019 | SITA