ŠKANDALÓZNE ODHALENIE: Je Šimečka AGENT CUDZÍCH MOCNOSTÍ? (VIDEO)
06 | 05 | 2024 I Eka Balaskova

Neuveríte, na čo Blaha narazil! Kandidát vo voľbách do Európskeho parlamentu a podpredseda NR SR Ľuboš Blaha (Smer-SSD) neskrýva prekvapenie – objavil dôkaz toho, že mladý študent Michal Šimečka „písal podvratné manuály na majdany a štátne prevraty.“ Blaha vo videu upozorňuje na fakt, že vo svojom mládežníckom článku priznal, že farebná revolúcia prebehla aj na Slovensku s tým, že bez peňazí zo západu by to nešlo.

Ľuboš Blaha vo videu cituje zo štúdie, v ktorej Šimečka, ako študent v zahraničí, doslova pripravil akýsi manuál toho, ako sa robia farebné revolúcie. Navyše podľa Blahu podľa tohto manuálu, kde je špecifikovaný nie len postup, ale aj čosi ako podmienky na organizátora, postupovali niekoľkokrát aj na Slovensku.

Škandalózna štúdia

„Keď bol Michal Šimečka ešte mladý študentík v zahraničí, napísal škandalóznu štúdiu o farebných revolúciách. Keď to čítate, je to presne to, čo páchajú progresívci na Slovensku. Šimečka doslova napísal extrémistický manuál na prevrat,“konštatuje podpredseda NR SR s dôkazom v rákách.

Haló, pani prezidentka! TREBA VÁM VYMENIŤ MANUÁL Z AMERICKEJ AMBASÁDY! (VIDEO)
Ešteže Čaputová o pár týždňov končí! Nedeľné skoré popoludnie vždy patrilo na TV Markíza politickej diskusii. Tá sa v posledných mesiacoch premenila na tľapkanie sa po pleciach medzi niektorým zo zástupcov opozície a redaktorom Michalom Kovačičom.... Čítať ďalej
06 | 05 | 2024 | Eka Balaskova

Nadnárodná difúzia

Blaha čítajúc zo Šimečkovej štúdie upriamuje pozornosť na výraz „nadnárodná difúzia“. To Blaha do „ľudskej reči“ prekladá, ako Šimečkovo obhajovanie globalistických majdanov.

„Hneď na úvod konštatuje, že aj keď máte v krajine, v ktorej chcete zosadiť vládu, slabú občiansku spoločnosť, čiže málo liberálnych mimovládok, s pomocou zahraničia je tam možné urobiť farebnú revolúciu. Za príklad si berie Gruzínsko a Ukrajinu,“hovorí Blaha.

Napísal si návod

Blaha ďalej číta zo Šimečkovej štúdie, že treba zosmiešňovať vládnych predstaviteľov, hovoriť o údajných volebných podvodoch, do ulíc mobilizovať mladých a tiež je potrebná zahraničná pomoc.

„Bez externého financovania by žiadna z mimovládok nemohla udržať svoju celoštátnu kampaň,“cituje Blaha z dokumentu. Ďalej tiež objasňuje, že Šimečka v dokumente píše, ako sa takéto majdany riadia sieťami nadnárodných aktivistov a v prípade Ukrajiny mali osobitný význam tzv. priekopníci farebných revolúcií zo Slovenska.

O kom to hovorí?

„Šimečka spomína na rok 1998, kedy sa im podarilo zvrhnúť Mečiara. Aby sme si pripomenuli slová Šimečkovho otca – vďaka Sorosovým prachom. Ja len, že – Šimečka to otvorene priznáva, že technológia farebnej revolúcie sa použila pri páde Mečiara. Oni idú, ako cez kopirák,“hovorí Blaha. Ďalej cituje z článku, že aj na Ukrajine pôsobili agenti zo Slovenska vyškolení zahraničím.

Ako má taký aktivista vyzerať

V Šimečkovom „manuáli“ je aj popis takéhoto aktivistu. „Má to byť mládenec z dobre situovanej rodiny zo strednej vrstvy. Ideálne študujúci na vysokej škole v hlavnom meste, scestovaný, hovoriaci po anglicky a hlavne prozápadný. Toto je prosím kádrový profil našich PS-károv – hlavne nie bežní pracujúci ľudia z regiónov,“ vysvetľuje Blaha.

Perly Martina M. Šimečku, zdroj: FB/Napalete

Pomenúva aj ciele

Ľuboš Blaha citujúc zo Šimečkovho článku hovorí, že hlavným cieľom je náhrada existujúcich elít pro západne orientovanými.

„Šimečka na príklade Gruzínska priznáva, že kľúčová je podpora Nadácie otvorenej spoločnosti, prípadne Národno-demokratického inštitútu z Ameriky,“ dodáva Blaha a duplikuje, že toto, čo prežívame na Slovensku, je „ako cez kopirák“.

Kto je Šimečka starší

Blaha vo videu konštatuje, že otec Michala Šimečku bol zjavne významnou postavou pre nadnárodné siete a západ ho odmenil umiestnením syna na univerzitu, kde ho zaškolili v organizovaní farebných revolúcií. „A mladý, húževnatý majdanista potom píše takéto bláboly na obhajobu štátnych prevratov, ako nejaký profesionálny rozvracač a agent v službách globalistického impéria,“ dopĺňa Blaha s tým, že elaborát, ktorý Šimečka napísal, je dôkazom toho, čo plánoval pre Slovensko.

„Chystáte ďalší majdan na Slovensku, agent Šimečka? A opäť budú musieť zomrieť nevinní ľudia?,“  pýta sa na záver Blaha.

TRESTNÉ OZNÁMENIE NA NAĎA a nielen na neho
Pred nie dlhým časom sa slovenským internetom začala šíriť fotka vysmiateho Jaroslava Naďa aj s jeho šéfkou, Janou Černochovou, ako spolu v rukách držia ceduľu s nápisom „Slovákom a dezolé vstup zakázaný“. Fotka pobúrila aj predsedu strany Zdravý... Čítať ďalej
05 | 05 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik