Verejné ospravedlnenie politikovi Tomášovi Holkovičovi
18 | 09 | 2023 I Ivan Mihale

Vážení čitatelia, redakcia Hlavného denníka je postavená na pevných pilieroch opierajúcich sa o morálne hodnoty a pravdovravnosti. Stane sa však, že chyba nastane aj na našej strane. Preto sa VEREJNE OSPRAVEDLŇUJEME pánovi Tomášovi HOLKOVIČOVI, ktorý sa o hlasy voličov v parlamentných voľbách uchádzal z čísla 44 na kandidátke OĽANO, za NEPRAVDIVÉ informácie uvedené v článku zo 17. septembra 2023. "Holkovič nie je iba Matovičov bitkár! Odpadnete, čo sa o ňom zistilo" (t.č. už nedostupný na portáli HD)

Do redakcie nám bolo v pondelok, 18.09.2023, doručené upozornenie od pani Holkovičovej s tým, že v uvedenom článku sa uvádzajú nepravdivé informácie. Po šetrení, sme dospeli k názoru, že v tomto prípade, redaktorka, absolútne nepresne a nepravdivo spojila článok z portálu Pluska, s vlastným úsudkom, čo je v dnešnej vyhrotenej dobe neprijateľné.

Tomáš Holkovič, o ktorom redaktorka Hlavného denníka píše, má dnes 31 rokov, pričom toho času už bývalý kandidát do NR SR za OĽaNO Tomáš Holkovič má 25 rokov. Z toho vyplýva, že informácie z pôvodného zdroja portál Pluska s nesprávnym úsudkom redaktorky vytvorili NEPRAVDU!

REDAKCIA HLAVNÉHO DENNÍKA SA TÝMTO OSPRAVEDLŇUJE TOMÁŠOVI HOLKOVIČOVI ZA NEPRAVDIVÉ INFORMÁCIE UVEDENÉ V ČLÁNKU.

Pán Holkovič, je samozrejme pripravený ochrániť svoje práva prostredníctvom súdov, resp. OČTK. Veríme, že predídeme akejkoľvek žalobe. Aby nebola podaná žaloba, p. Holkovič si stanovil podmienku šírenia tejto správy sociálnymi sieťami. Z tohto dôvodu Vás prosíme o šírenie tohto článku. Ďakujeme za Vašu podporu a pánovi Holkovičovi sa týmto ešte raz ospravedlňujeme.

Ivan Mihale, šéfredaktor Hlavného denníka