SEXI a zmyselné "HLASÁČKY" a tajomstvo OUTFITU Romany Tabák
11 | 06 | 2024 I Eka Balašková

Slovenský volič je tvor zvedavý a estetický. Veď aj Zuzana Čaputová u niektorých vyhrala voľby, lebo veď ona je taká pekná... Aj do Európskeho parlamentu kandidovali dámy, ktorým príroda nadelila krásy viac, ako tým iným. Niektoré sa k voľbám aj obliekli tak, aby sa mohli prezentovať na sociálnych sieťach. A tam sa zrejme nechodí v teplákoch a teniskách. Alebo aj áno? Pluska hodnotila to, v čom sa niektoré dámy odobrali odovzdať svoje hlasy do EP.

Vkusná prezidentka

Zuzana Čaputová, ktorej prezidentský mandát sa končí už o pár dní, aj tentokrát volila v Pezinku. Prišla ako sa patrí – elegantná a decentná, v čiernych puzdrových šatách s vhodnou dĺžkou a „šanelovskom“ saku. Tiež hodnotili ako plus striebornú brošňu a kabelku.

Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová vhadzuje obálku s hlasovacím lístkom do volebnej schránky vo voľbách do Európskeho parlamentu v Pezinku 8. júna 2024. FOTO TASR - Jaroslav Novák

 

Elegancia

Mladá „hlasáčka“ Loretta Pinke zvolila elegantný nohavicový kostým, ktorý doplnila tielkom na jedno ramienko. Celé to podčiarkla nenápadnými šperkami a hnedými „mašličkovými“ topánkami.

Instagram / Loretta Pinke

Ležérna

Ďalšia dáma z Hlasu – Kristína Kubíková zvolila skôr ležérne madeirové dlhé šaty, ktoré oživila výraznám opaskom. Namiesto pohodlných šľapiek mohla zvoliť sandálky, ktoré by boli viac šik. Pluska však oceňuje skvelý styling.

Vie, čo jej „sekne“

Aj ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD) väčšinou vie, čo jej pristane, tentokrát však zvolila košeľový strih minišiat s veľkými gombíkmi a to nebol veľmi šťastný výber.

Facebook / Zuzana Dolinková

Ani neurazili, ani nepotešili

Pluska hneď niekoľko dám zhodnotila spôsobom, že svojim výberom sice neurazili, ale ani neoslnili. Také boli letné šaty Martiny Holečkovej z KDH, ktorej farba sice pristane, no mohla si dať viac záležať na doplnkoch.

Tuctové šaty predviedla aj Vladimíra Marcinková (SaS). Vzor s letným ovocím jej síce pristal, no strih jej pridal kilá.

Nezaujímavo sa obliekla aj jej kolegyňa, Jana Bittó Cigániková (SaS) Vybrala si síce elegantnú kombináciu bielej a tmavomodrej, no jej výber riflí a trička zrejme nezaujal. O čosi žiarivejšie prišla odvoliť aj Denisa Saková. Tá síce tiež zvolila polokošeľu a rifle, no bola o čosi sviežejšia, ako JBC.

Instagram / JBC

Danko: Ľudia nám odkázali, aby sme zotrvali v tejto vláde
Slovenská národná strana (SNS) dostala dôveru vo voľbách do Národnej rady (NR) SR, v eurovoľbách jej voliči odkázali, aby zotrvala vo vláde. Takto reflektuje na výsledky sobotných (8. 6.) eurovolieb vedenie národniarov. Predseda SNS Andrej Danko... Čítať ďalej
10 | 06 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

Influencerka sa nezaprela

Veronika Cifrová Ostrihoňová (PS) prišla v žltom nohavicovom kostýme a v sprievode celej rodiny.

Instagram / VCO | Žiarivá Veronika Cifrová Ostrihoňová si k nápadnému outfitu vzala k voľbám aj rodinku

Nepárala sa s tým

„Prepáčte, že nemám krásne šaty a mejkap, ale mám ‚svoje‘ ženské dni a necítim sa najlepšie,“ priznala sa ambasádorka športu na svojom Instagrame, za čo sa do nej mnohí veľmi nevkusne pustili. Romana je však svoja a ich hejty nijako neriešila.

Instagram / Romana TAbák

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.