OPRAVA! PREMIÉRA STÁLE OPERUJÚ, JEHO ZDRAVOTNÝ STAV JE MIMORIADNE VÁŽNY
15 | 05 | 2024 I Diana Zaťková

Premiér Robert Fico je v nemocnici po operačnom zákroku. Podľa informácií TV Markíza je v stabilizovanom stave a komunikuje s okolím. 

AKTUALIZOVANÉ

PREMIÉRA STÁLE OPERUJÚ, JEHO ZDRAVOTNÝ STAV JE MIMORIADNE VÁŽNY

Zdravotný stav premiéra Roberta Fica (Smer-SD) je po útoku v Handlovej mimoriadne vážny. Stále ho operujú v Roosveltovej nemocnici v Banskej Bystrici. Informoval o tom podpredseda vlády a minister obrany Robert Kaliňák (Smer-SD).

"Zažili sme naozaj veľmi tragický deň, ktorý pre nás znamená boj o život predsedu vlády," povedal Kaliňák s tým, že zatiaľ nemá dobré správy a vkladá dôveru do rúk ošetrujúceho personálu.

"Podľa tých informácií, ktoré máme, utrpel vážnu polytraumu po niekoľkých strelných poraneniach a jeho zdravotný stav je mimoriadne vážny," skonštatoval minister obrany.

Fica v stredu po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej postrelili. Na mieste padlo niekoľko výstrelov, útočníka zadržali. Bol v život ohrozujúcom stave. Do nemocnice do Banskej Bystrice ho priviezol vrtuľník.

ATENTÁTNIK PREHOVORIL!
Jednoznačne politický motív! Myšlienka na atentát na premiéra sa v hlave 71-ročného spisovateľa z Levíc Juraja Cintulu začala kryštalizovať tesne po prezidentských voľbách. Viac vo videu: <iframe... Čítať ďalej
15 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik