Podpredseda parlamentu sa pýta HALÓ, SLNIEČKA, KDE STE? Mne žiaden Denník N nebude diktovať...(VIDEO)
02 | 05 | 2024 I Gabriela Fedičová

HALÓ, SLNIEČKA, KDE STE? BOL SOM U DANNYHO KOLLÁRA A VY NIČ? Pýta sa v príspevku na sociálnej sieti Telegram podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (SMER - SSD).

Zverejnený príspevok preberáme bez komentára.

Predvčerom ma prekvapil telefonát z RTVS. Že - pán poslanec, volám vám kvôli tomu, že ste dali rozhovor...

Bolo to deň po rozhovore u Judity Laššákovej a Dannyho Kollára a tak som si automaticky myslel, že už kvôli tomu spustili lynč. A bum, oni sa zavzdušňovali nad rozhovorom pre ruskú televíziu RT, ktorý som mal pred týždňom.

Jasné, potešilo, že Šimečka zúri a že mi robia reklamu, ale aj tak - tak trochu som bol sklamaný, ako mohli obísť taký strašidelný zločin proti ľudskosti, že sa podpredseda parlamentu, "extrémista" Blaha stretol s iným "extrémistom" Dannym Kollárom, ktorý síce nebol nikdy za nič odsúdený, ale Denník N ho nenávidí, a tak je vraj zakázané chodiť do relácii, ktoré vysiela.

O to radšej som prijal pozvanie do Kaviarne Adriana.

Mne žiaden Denník N nebude diktovať, s kým sa smiem a s kým nesmiem rozprávať.

Verím v slobodu. Na rozdiel od nich. Len ma trochu prekvapuje ten ich reakčný čas. Na môj rozhovor s ruskou televíziou zareagovali so štvordňovým oneskorením, čiže, ak správne rátam, rozhovor u Judity a Dannyho budú riešiť zhruba zajtra.

Tak nech sa páči, slniečka.

Taký malý odkaz pre vás. Od srdca.

Všetkým tým, ktorí veríte v totalitnú progresivistickú ideológiu, vrátane premotivovaných hercov, všetkým tým, čo nenávidíte každého, kto má iný názor a ste arogantní a najmä smiešni. Strašne smiešni. A áno, ako hovorím vo videu - ak by sa mi podarilo dostať do Európskeho parlamentu, celkom určite navštívim aj Rusko. Pretože verím v dialóg a nie v nenávisť.

VIDEO:

https://www.youtube.com/live/QLnhm61KFds?si=fso2x2vDL79VPtVn

Nikým nevolení panáčikovia v Bruseli rozhodujú o živote v Európe
Zaujímavý postreh ponúkol podpredseda vlády Tomáš Taraba v súvislosti s masou nikým nevolených, no osudovo rozhodujúcich úradníkov v Bruseli, kltorí výrazným spôsobom ovplyvňujú naše životy, alebo - aj umieranie na Ukrajine. Na sociálnej sieti... Čítať ďalej
02 | 05 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik