ŠKANDÁL! PS NEPODPORILO 13. dôchodky! Takýchto sociálnych netvorov sme tu ešte nemali
20 | 04 | 2024 I Diana Zaťková

Progresívne Slovensko za 13. dôchodky nezahlasovalo. To je škandál, konštatuje podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD). Ukázalo sa, ako nenávidia slovenských seniorov. Podľa nich si naše mamy a otcovia nezaslúžia nič - radšej posielajú peniaze na zbrane na Ukrajinu. Strašná hanba. 

Česká vláda nedávno odštartovala celosvetovú iniciatívu na nákup munície pre Ukrajinu. A bratislavská kaviareň, samozrejme, pri tom nesmie chýbať. Iniciatíva podporovaná tatom Šimečkom, Magdou Vášáryovou, Richardom Stankem, Kamilou Magálovou a mnohými ďalšími vyzýva Slovákov, aby prispeli. Svojským ironickým spôsobom na to reaguje aj Blaha.

"Tú ich krvavú zbierku na zbrane pre Ukrajinu organizuje šéf Nadácie otvorenej spoločnosti Fedor Blaščák, Sorosovo numero uno na Slovensku. Myslíte si, že Sorosovci a ich podporovatelia poslali milión eur na vysídlených Arménov? Alebo na obete izraelských masaker v Palestíne? Myslíte si, že posielali peniaze na Donbas, keď tam Banderovci plienili ruskú menšinu? " - pýta sa politik.

A vzápätí si aj odpovedá: "Nie, toto nie je o humanite. Toto je o nenávisti voči Rusku. Chcú zabíjať, chcú, aby tiekla krv. Sorosovci a tí, čo ich podporujú."

Zdroj: FB/Munícia pre Ukrajinu, iniciatíva

"My neposielame zbrane na Ukrajinu, radšej investujeme stovky miliónov do slovenských dôchodcov. V tom je rozdiel medzi nami a Progresívcami. Nám záleží na Slovákoch, im na Ukrajincoch. Kým oni podporujú vojnu, my chceme MIER," uzavrel Blaha.

Čaputová sa tiež nezaprela

Súkromnú zbierku na muníciu pre Ukrajinu podporila aj prezidentka Čaputová. Dokonca je na seba hrdá a komentovala to takto : “Podporila som zbierku pre Ukrajinu, pretože ju považujem za správnu vec”. Čítate dobe, pani prezidentka považuje vojnu a zabíjanie za správnu vec.

"Darmo by ste čakali slová o mieri, o výzvach na mierové riešenie sporu, o rokovaniach, alebo o zastavení paľby. Nič! Neustále to isté dookola - posielať zbrane krajine, ktorá vojnu už viacmenej prehrala," myslí si podpredseda Aliancie György Gyimesi.

"Čaputová tak v plnej nahote ukázala všetky neduhy progresívcov a ich teórie, ktorá bola od začiatku mylná. Akurát si to za svet nechcú priznať. ….a tak ľudia naďalej umierajú….," dodáva.

Exminister školstva upozorňuje: VYŠINUTÁ BRATISLAVSKÁ KAVIAREŇ prekračuje všetky ČERVENÉ ČIARY!
Odutá vyšinutosť bratislavskej kaviarne sa posunula na nevídanú úroveň, zdôrazňuje v príspevku na sociálnej sieti exminister školstva Juraj Draxler, ktorý je presvedčený, že bratislavská kaviareň prekračuje všetky červené čiary. Po vzore... Čítať ďalej
17 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik