POZOR! V TOMTO meste ľudí desí NEBEZPEČNÝ maskovaný muž: Polícia už prijíma opatrenia
20 | 04 | 2024 I Diana Zaťková

Obyvatelia Rajeckých Teplíc sú vystrašení. Po ich meste sa má totiž pohybovať maskovaný muž. Podľa miestnych je nebezpečný a niektorých mal aj prenasledovať. Polícia aj mesto na hlásenia ľudí okamžite zareagovali, informuje portál regiony.sk.

Na neznámeho muža, ktorý sa má pohybovať po meste Rajecké Teplice, upozornila obyvateľka. “Po Rajeckych sa pohybuje maskovaný chlap, ktorý je nebezpečný a vyhľadáva konflikty. Dávajte si pozor, najmä pri večerných prechádzkach. Dnes sa konflikt stal konkrétne pri rybárskej bašte,” uviedla na sociálnej sieti. Pohybovať sa mal aj v neďalekom Rajci. “Včera bol v Rajci vo veľkej Jednote,” napísala Julka.

Vystrašená je aj Anna, ktorá ho tiež videla. “Naozaj vyzerá dosť nebezpečne. Bolo by dobré niečo s tým robiť, lebo s ním budú ešte problémy,” uviedla. Podľa Martina má mať muž na sebe maskáče. “Áno, to bude ten vysoký v maskáčoch a plešatý. Vyzerá, ako keby niečo silne bral,” opísal muža.

Muž sa má po meste pohybovať už dlhšie a dokonca vraj prenasledoval aj niektorých obyvateľov. “My sme ho stretli (ak ide o toho istého), asi mesiac dozadu poobede pri rybníku. Chodil za nami, sadol si na lavičku, díval sa na nás a keď sme šli inde, išiel za nami, tak sme šli preč. Pri kolibe sa otočil a išiel späť,” napísala svoju skúsenosť Erika.

Obyvatelia o podozrivom mužovi neinformovali políciu a tá sa o celej situácii dozvedela až zo sociálnych sietí. “V predmetnej veci nebolo do dnešného dňa prijaté žiadne oznámenie od konkrétnej osoby, avšak nakoľko sme  dané  skutočnosťami zo dňa 16.04.2024 zistili prostredníctvom sociálnych sietí,” uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová.

AKTUÁLNE Billa OKAMŽITE SŤAHUJE z predaja obľúbený produkt. NEJEDZTE TO!
Ďalší zahraničný odpad! Tentokrát z USA. Štátna a veterinárna a potravinová správa (ŠVPS) SR upozorňuje na nevhodný výrobok. Tentokrát ide o jadrá vlašských orechov distribuovaných cez spoločnosť Billa. Ak ste si tento výrobok kúpili, máte možnosť... Čítať ďalej
20 | 04 | 2024 | Eka Balaskova

Mesto a polícia reagovali

Už na druhý deň, ako sa polícia dozvedela o nebezpečnom mužovi, začali vo veci konať. “Dňa 17.04.2024 bolo v priestoroch mestského úradu Rajecké Teplice zorganizované stretnutie, za prítomnosti primátora, zástupcov Mestskej polície mesta Rajecké Teplice a zástupcu riaditeľa Obvodného oddelenia  PZ Rajec, týkajúce sa bezpečnostnej situácie v danej lokalite,” uvádza ďalej hovorkyňa.

Prípadom sa intenzívne zaoberajú a muža sa pokúšajú nájsť. “Na základe zistených skutočností zo sociálnych sietí, bolo zo strany polície okamžite vykonané k predmetnej veci šetrenie a z úradnej povinnosti (ex offo) bolo začaté konanie. Po identite muža pátrame. Zo strany polície boli taktiež  prijaté ďalšie opatrenia na zvýšenie bezpečnosti v danej lokalite,” dodáva na záver.

Mesto zároveň vyzvalo ľudí, aby pri spozorovaní akéhokoľvek nezvyčajného a podozrivého správania sa obrátili na políciu na čísle 158 a tiež posunuli informácie mestskej polícii na čísle 0918 615 253.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik