AGRESÍVNY DETSKÝ GANG útočí v ďalšom meste na Slovensku. Tu si dávajte pozor!
14 | 03 | 2024 I Gabriela Fedičová

Obyvatelia jedného z miest na Slovensku žijú v neistote a strachu. V poslednom období sa totiž v meste vytvoril tzv. detský gang, ktorý útočí nič netušiacich ľudí. Ide o skupinku štyroch až šiestich tínedžerov, ktorí sú mimoriadne agresívnu a svedkovia ich opisujú ako Rómov. 

Podľa doterajších informácií má ísť o skupinku mladistvých osôb, ktorých svedkovia opisujú ako Rómov, informuje portál žiliňák.sk.

Prvý z útokov sa mal odohrať vo štvrtok 29. februára v blízkosti okresného súdu. Ďalšie útoky sa odohrali minulý týždeň. Skupinka štyroch až šiestich tínedžerov údajne prepadla seniora, ktorý utŕžil ranu do hlavy, a následne aj mladé dievča.

Prípadom sa už zaoberá aj polícia. 

„Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nebudeme k veci poskytovať žiadne bližšie informácie. Za pochopenie ďakujeme,“ vyjadrila sa k prípadu žilinská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Samotní páchatelia majú podľa opisu svedkov približne od 12 do 16 rokov.

Ku všetkým prepadnutiam malo dôjsť vo večerných hodinách.

Nie je isté, či sú taktiež občanmi mesta, alebo sem pricestovali.

Česi píšu! PORIADOK! FICO zasiahol do otázky rušenia Slovenskej televízie
Nezaujíma nás, čo píšu médiá, ale zodpovedáme za Rozhlas a televíziu Slovenska (RTVS). Takto reagoval slovenský premiér Robert Fico na pobúrenie nad návrhom zrušiť verejnoprávnu televíziu a rozhlas a obnoviť ho. Sľúbil, že dá do poriadku aj ostatné... Čítať ďalej
14 | 03 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik