Boris Kollár je v Turecku! Kým si iní trhajú vlasy, on robí TOTO (VIDEO+GALÉRIA)
19 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Multiotecka sa aktuálna mela v parlamente už netýka. Môže tak trampoty svojho nástupcu Petra Pellegriniho s poslaneckým zborom sledovať z pohodlia luxusných destinácií. V súčasnosti sa pochválil pobytom v Istanbule. Tu si dni užíva s jednou z mamičiek svojho mnohopočetného potomstva Laurou Vizváryovou. Nejde však len o obyčajnú dovolenku. Cieľom jeho návštev je aj klinika, na ktorej sa podrobí transplantácii vlasových korienkov. Týmto zákrokom je práve metropola Turecka medzi majetnejšími Slovákmi známa.

Nechal sa nahovoriť

Tak ja sa už dám nahovoriť asi na všetko...snáď to nebudem ľutovať, prvé pocity z kliniky sú úžasné, tak vám dám vedieť neskôr,“ napísal k priloženému videu na svojom instagramovom profile Boris Kollár.

Podľa Topiek bolo video natočené priamo v čakárni luxusnej kliniky, kde mu personál vysvetlil postup nastreľovania vlasov.

TELENOVELA BARBORKA & BORIS POKRAČUJE. TRILÓGIA "INSEMINÁTOR" JE NA SVETE
Boris Kollár, slovenský inseminátor top ten kalibru, nadviazal na svojom profile na ponosovanie sa čestného otecka. O tom, aký je on vynikajúci otec, majúci čas AJ na svojho syna, okrem snáď už desiatok zlatokopiek, má podľa neho vedieť celé... Čítať ďalej
12 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Do Turecka za krásou

Turecko je obľúbené pre skrášľovacie procedúry a jednou z nich je práve transplantácia vlasov.  Pri tomto chirurgickom zákroku sa vlasové folikuly presunú z oblasti hustým rastom vlasov, do oblasti s oslabeným rastom, výsledkom čoho bude obnovený rast vlasov na transplantovanej oblasti.

A tak sme sa opýtali umelej inteligencie, ako by mohol vyzerať Boris Kollár s vlasmi. Čo vy na to? Pasuje mu to s vlasmi, alebo vyzerá lepšie tak, ako ho poznáte?

Facebook / Boris Kollár
Facebook / Boris Kollár; úprava: Face App
Facebook / Boris Kollár; úprava: Face App
Facebook / Boris Kollár; úprava: Face App
Facebook / Boris Kollár; úprava: Face App

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik