Premiér Robert Fico má odkaz pre občanov!
29 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Viete, aký je recept na neriešiteľné situácie, do ktorých nás dostala predchádzajúca vláda? Receptom je odpoveď na otázku, ako dostať 4 slony do už aj na Slovensku slávnej FIAT 500. Dvoch dopredu a dvoch dozadu," hovorí premiér Robert Fico (SMER - SSD).

Dodáva tiež, že" "...sociálni teroristi z ÚRSO budú odvolaní, ľudia nebudú platiť za plyn 125% navyše. Zajtra sa stretnem s americkým aj ruským veľvyslancom."

Premiér Robert Fico (Smer-SD) sa vo štvrtok (30. 11.) stretne s americkým veľvyslancom na Slovensku Gautamom A. Ranom. Absolvuje tiež stretnutie s ruským veľvyslancom Igorom Bratčikovom. Informoval o tom vo videu, ktoré TASR poslal tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR.

"Stretnem sa s americkým aj ruským veľvyslancom s rešpektom ku každému z nich, lebo nemám čiernobiele okuliare a odmietam politiku jedného jediného politického názoru," uviedol Fico.
 

VIDEO:

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik