UŽ SA ŠPEKULUJE: Bude sa multiotecko Kollár ženiť? (FOTO)
25 | 11 | 2023 I Eka Balaskova

Nedostala ho Richterová, ani Balúchová, odolal Brožovej, aj dlhému zástupu známych, i menej známych krások, ktoré prešli jeho spálňou, no obrúčku nedostala žiadna. Hoci si dovolenky užíva s Laurou Vizváryovou, ktorá mu v lete porodila syna Abnera, odskočil si do Humenného na krstiny ďalšieho potomka ... Nuž – kto sa v tom má vyznať, keď možno ani sám Kollár nie?

Chýry sa potvrdili

Hoci má Kollár ani nie polročného syna s podnikateľkou a hviezdičkou realityšou Laurou Vizváryovou, Matkou (zrejme) 16-teho dieťaťa Borisa Kollára je fitnesska Vanessa Hrubovčáková z Humenného. Ich syn už mal aj krst v Humennom, cca mesiac dozadu a prítomný bol aj Boris Kollár.

Zdroj: Instagram Silvia Šatníková | Kollárova "svokra" z Humenného

„Áno, čo sa týka môjho vnuka, som hrdá babička a nedám dopustiť na Borisa. Je to jeden z mála ľudí, ktorý je normálny, milý a dobrý človek,“ ukončila nadobro špekulácie na sociálnej sieti Kollárova nová „svokra“ Silvia Šatníková.

Tá „zaťkovu“ minulosť a početný hárem nijako nesúdi a Barbora Richterová jej dvíha tlak. „Aj keby mal Boris stodvadsať detí s päťdesiatimi ženami, vám sa spovedať nikto nemusí. Vy ste nikto, vy ste nič!,“ odkázala Richterovej, ktorá aj voči jej dcére tradične vytiahla svoj tradičný ťažký kaliber – ostré slová na adresu multiotecka.

Hrdá babička sa zastáva zaťka Boriska Kollára. Pozrite čo napísala
Kollár má s mladou Vanessou 16. dieťa! Ozvala sa jej mama a naložila Richterovej Možno sa k vám už dostala informácia, že Boris Kollár má ďalšie dieťa. Matkou je Vanessa H. z Humenného. Ich syn už mal aj krst v Humennom, v reštaurácii Merrys cca 3... Čítať ďalej
22 | 11 | 2023 | Ivan Mihale

Lauru nerozhádže

„Priatelia, nemusíte mi písať každú polhodinu, čo ja na to, že má Boris údajne už ďalšie druhé alebo tretie dieťa?! Skôr sa opýtajte, čo na to tie ženy, keď ich poznáte, kto to sú. Že či sú ony teraz spokojné, ak je to pravda, keď bol aj je s nami! Ja Borisa absolútne nedržím! Je tu sám od seba, vôbec by nemusel, keby to nechcel on sám,“vysvetlila Laura všetkým, ktorí jej na Borisa „donášajú“.

Pluska teda uvažuje, že práve Laura má najbližšie k tomu, aby si k dievčenskému priezvisku pripísala aj to Borisovo. To je však len „špekulácia“.

Bude sa ženiť!

„Samozrejme, že sa chcem oženiť. Hľadám tú pravú, a keď konečne príde, tak to nastane,“ prekvapil pred časom Kollár, vnímaný skôr, ako seladón. V súvislosti so svadbou sa hovorí o manželstve Borisa s Lindou Rezešovou.

Instagram / Laura Vizváryová

Ups, veď on už je (v USA) ženatý!

„Je to pravda a doteraz je to moja právoplatná manželka v Amerike. Na gondole sme sa zobrali a potom sme tomu pánovi povedali, nech zahodí ten papier. Chceli sme si len urobiť žart. To, čo sa udeje v Las Vegas, má zostať v Las Vegas. V našom prípade to však nezostalo a došlo to až do Bratislavy a zverejnilo sa to v bulvári. Zrealizovali sme to, lebo bez toho by sme sa na gondolu nedostali. S papierom sme následne išli do hotela, kde sme mali priateľov z USA, a tam sme si z toho robili žarty. Bola to dobrá zábava a taký mladícky žart,“ zaspomínal si Kollár.

BORIS KOLLÁR ŠOKUJE SLOVAMI O SVADBE! CHCE SA OŽENIŤ! (Galéria)
Dostať súčasného predsedu parlamentu Borisa Kollára (Sme rodina) do manželského stavu, to je tajný sen asi mnohých žien túžiacich po dobre zabezpečenom živote. Ono to však nie je až také ľahké – detí, ako smetí, mamičky rovno na futbalové družstvo... Čítať ďalej
18 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik