Šimkovičová totálne odrovnala prezidentku! Takto sa to robí do psej...
26 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Zničená a priam zdevastovaná Zuzka Čaputová včera na vlastné oči zažívala potupnú porážku. Jej materská strana na čele s Michalom Šimečkom to nedokázala a diktát Bruselu sa konať nebude. Na miesto toho prichádzajú mená, ktoré Čaputová a liberáli musia prehltnúť. Príkladom je aj Martina Šimkovičová, ktorá nahodila hollywoodsky úsmev pred totálne skysnutou Čaputovou. Tak jasne ukázala to, že Čaputová nemá žiadnu chuť debatovať s ľuďmi odlišného názoru. Miesto toho sa nafukuje ako parená knedľa.

K situácii pridávame komentár Michala Zoldyho

KAŽDÝ TO PREŽÍVA PO SVOJOM

Včera malo dianie u nás mimoriadne rýchly spád a za jeden deň sa toho dalo stihnúť toľko, na čo doteraz nestačilo ani desať strastiplných mesiacov. Slovensko sa dnes prebúdza do úplne nového dňa a ja patrím k tým, ktorí dnešný deň v tejto podobne vítajú.

Už tradične nepríčetná TV Markíza, ktorá sa v Záhorskej Bystrici ešte stále neprebrala z volebného šoku a melie si to isté toxické, čím otravuje ovzdušie v národe nonstop už celé dekády a stráca tak zhnusených divákov ako jesenné stromy lístie, „informovala“ vo svojich televíznych novinách, že novou ministerkou kultúry vo Ficovej vláde sa stala „moderátorka dezinformačnej scény“ Martina Šimkovičová. Markízočka, ak je tu niekto súčasťou a priam prominentným lídrom masívnej dezinformačnej scény tak si to ty aj s tvojou angažovanou Kajtárovou, Kovačičom, neprirodzene škriekajúcim redaktorom Serebrjakovom, Ghannamom a spol. Denník Nový Čas sa zadúša averziou k všetkému, čo len trochu súvisí s Ficom a víťazoslávne „informuje“, že načapal Martinu Šimkovičovú ako si pri otvorených dverách auta upravuje pred cestou na vymenovanie novej vlády tvár, čo dámy robia úplne bežne. No hrozné dačo, ak žena ako je Martina niečo také tiež urobí….! Asi si mala namiesto toho na tvár vycapiť nejakú umelú chrastu alebo sa dať ostrihať dohola ako kamoška Moniky Tódovej, aby bola OK

Hrôza chytá aj šéfredaktorku SME, že Fico vo svojom vystúpení v prezidentskom paláci naznačuje, že chce Slovensko pre Slovákov, čo je v očiach šéfredaktorky červeného plátku niečo nehorázne. Ďalší sa zase desia, že Fico, ktorý dnes letí do Bruselu na samit, vraj chystá pomstu…. Denník N sa pozastavuje nad tým, že Ficova vláda začala ihneď po vymenovaní deprimovanou prezidentkou okamžite úradovať a už aj stihla kadekoho povymieňať a povyhadzovať na miestach štátnych tajomníkov a vedúcich služobných úradov. Asi mala Ficova vláda odletieť na pláže niekam na Bahamy a nechať zatiaľ médiá nech tu vládnu miesto nej. No a kráľ hysterikov Matovič, ktorému sa nepodarilo napriek enormnému úsiliu Lipšica, Mikulca a Hamrana zatvoriť Kaliňáka, Fica a Pellegriniho do žalára, sa zmieta v ďalšom, ešte horšom záchvate zúrivosti a vyhráža sa Pellegrinimu, že sa s ním osobne poráta. Matovič sa až trasie od zlosti, že sa mu ten Pellegrini stal predsedom NR SR keď za jeho ustanovenie do druhej najvyššej funkcie v štáte hlasovalo rekordných 131 poslancov. Stuhli tam aj s Šipošom a Remišovou od strachu čo sa teraz bude diať, lebo pár ľuďom stiahlo zadočky  a lepí im, ako sa zvykol Matovič vyhrážať, ale teraz zakúsi niečo také sám na sebe. Pokojne by som zakrátko nechal parlament odhlasovať vydanie zopár indivíduí do väzby, ak sa spamätané OČTK rozhodnú tak učiniť a začnú ísť po skutočných gauneroch.

Ešte k tej Martine Šimkovičovej…… internetom lietajú krásne farebné fotografie usmiatej a spokojnej „dezinfo“ Martiny s poverovacím dekrétom v ruke pri vedľa nej stojacej zamračenej prezidentke, ktorá sa tvári mimoriadne skrúšene. Akoby jej uletelo všetko včelstvo. Aj Šutaj Eštók sa usmieval pri ceremónii a ja mu chlapovi energickému želám veľa energie na upratanie Augiášovho chlieva v jeho rezorte. Taraba odchádza za šéfa na ministerstvo životného prostredia ako špičkovo vzdelaný človek, ovládajúci tri svetov jazyky a určite mu tam pomôže poupratovať Rudo Huliak, ktorý zatiaľ zostane predsedníčiť parlamentnému výboru, kým ho budú po prezidentských voľbách môcť presunúť tam, kam právom patrí.

Daniš opisuje, ako myslia osvietené progresívne hlavy
"Ako v paródii," tvrdí Dag Daniš, ktorý sa na sociálnej sieti vyjadruje k nominantom SNS na ministrov životného prostredia Rudolfa Huliaka a Tomáša Tarabu. Daniš opisuje ako myslia osvietené progresívne hlavy. Presne pred siedmimi dňami... Čítať ďalej
26 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik