Huliak: SLOVENSKO NA PRVOM MIESTE
14 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Horúci kandidát na ministra životného prostredia a starosta Očovej Ing.Rudolf Huliak (SNS) získal 58 875 krúžkov, čím sa zaradil medzi 30 najúspešnejších kandidátov.

Liberálne a rusofóbne denníčky zaujal näjma jeden z jeho posledných výrokov. Povedal, že ak by viedol Slovensko, jeho prvá cesta by smerovala do ruského hlavného mesta, kam by išiel odprosiť za našu vojenskú pomoc Ukrajine. „Sadol by som do lietadla a išiel by som doslova odprosiť za týchto bláznov, čo rozpútali celý tento konflikt; že sme sa toho zúčastnili tým spôsobom, že sme vyviezli celú svoju vojenskú techniku un bloc, že sme vyviezli milióny ton pohonných látok,“ vyhlásil Huliak .

Slovensko na prvom mieste

Aktivisti proti Huliakovi

Aktivisti a vedci už stihli podpísať otvorený list, v ktorom nesúhlasia, aby sa kandidátom SNS na post ministra životného prostredia stal Rudolf Huliak. Podľa ochranára Erika Baláža je Rudolf Huliak nekompetentný a keby sa stal ministrom, zo strany Európskej komisie by nám hrozili žaloby.

„Myslím si, že keby sa aj Rudolf Huliak stal ministrom, dlho ním nebude. Nie je možné, aby takýto človek riadil rezort. Jeho cieľom nie je ochrana prírody, ale jej rozvrat. To je to isté, ako keby minister zdravotníctva išiel zrušiť všetky nemocnice,“myslí si Baláž.

Taraba reaguje na petíciu: NECHCEM PRIŤAŽIŤ PSYCHIATRICKEJ PACIENTKE HRYCOVEJ
Bývalý mainstream prišiel s informáciou, že Tomáš Taraba má byť novým ministrom kultúry. On sám túto možnosť odmietol, no osobnosti kultúry spustili protest proti tomuto zámeru. V piatok sa k situácii vyjadril bližšie a definitívne aj samotný... Čítať ďalej
13 | 10 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik