Demokrati sa chvália prieskumom, ktorý si objednali! Klamstvo, podvod, Boh ochraňuj...odkazujú Slováci
23 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Demokrati sa chvália prieskumom, ktorý si objednalil, ale reakcie ľudí zatiaľ ukazujú iný výsledok. Z 308 komentárov pod výsledkom, ktorý bol 4,2 percenta sa iba ťažko nájde čo i len jeden pozitívny. Klamstvo, podvod, to je to thc a aj inak, komentujú sledovatelia. Za pozornosť určite stojí fakt, že ani prieskum, ktorý si strana objednala, ju do parlamentu nedostala.

"Kampaň sa rozbieha, rovnako ako sa rozbiehajú naši kandidáti do všetkých kútov Slovenska. Rozprávame sa s vami, predstavujeme naše vízie a riešenia problémov, ale hlavne vám načúváme. Ďakujeme všetkým za podnetné diskusie a za to, že nám pomáhate priblížiť sa k spoločnému cieľu: nesebecky a pokojne slúžiť ľuďom," napísali Demokrati na sociálnej sieti, kde zverejnili fotografiu, na ktorej majú podľa najnovšieho prieskumu, 4,2 percent.

Na stránke akosi zabudli uviesť, že ide o prieskum, ktorý agentúra Median uskutočnila práve pre stranu Demokrati.

Kým strana Demokrati ďakuje, v komentároch im komentujúci ľudia vysvetlili, ako sa veci majú.

Vyberáme z nich:

"Zaplatiť prieskum a mať 4% tak to je bieda," píše p. Milan.

" Správne, ak nám nestačili 3 roky marazmu, tak voľme znova tie isté strany," píše p. Vladimír.

"Stačí aby Jaro Naď povedal niečo do médii a budete spoľahlivo na 2,99%," píše p. Klaus.

"Vy máte zmysel pre humor, čo sa dalo, to ste zbastardili a ešte máte drzosť kandidovať a sľubovať, aké služby budete občanom poskytovať, je mi z vás všetkých zle, lepšie urobíte, keď to vzdajte, veď ste boli vo vláde príliš dlho na to, aby Slovensko napredovalo, a aký je výsledok, žalostný," dodala p. Viera.

"Vy ste už ukázali, čo dokážete. Ľudia nestratili pamäť...," píše p. Katarína.

"Ved vy ste už ukázali ako pomáhate ľuďom. Nie ďakujem neprosím a pevné dúfam že ste skončili a nedostanete sa do parlamentu to bude najkrajšia chvíľa," dodáva p. Ivica.

"Cítim podvod," píše p. Emanuel.

"Zabudnite na parlament, sudny clovek vam hlas neda!," dodáva p. Róbert

"To je to THC.. zahulime uvidíme," píše p. Radko.

Medzi 308 komentármi, len ťažko nájde čitateľ jeden pozitívny...

Ani prieskum, ktorý si strana zaplatila ich nedostal do parlamentu

Voľby do Národnej rady SR by v júli vyhral Smer-SD so ziskom 20,1 percenta. Nasledovali by Progresívne Slovensko (19,1 percenta) a Hlas-SD (11,1 percenta). Vyplýva to z najnovšieho prieskumu agentúry Median SK pre stranu Demokrati.

Viac v článku:

Voľby by v júli vyhral Smer, nasleduje Progresívne Slovensko a Hlas
Voľby do Národnej rady SR by v júli vyhral Smer-SD so ziskom 20,1 percenta. Nasledovali by Progresívne Slovensko (19,1 percenta) a Hlas-SD (11,1 percenta). Vyplýva to z najnovšieho prieskumu agentúry Median SK pre stranu Demokrati. Štvrtá by... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Ivan Brožík/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik