Juraj Krúpa tvrdí, že Viktor Orbán je najväčšie nebezpečenstvo!
04 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Juraj Krúpa, ktorý sa do parlamentu v roku 2020 dostal s hnutím OĽaNO a bol súčasťou ikonickej kampane Igora Matoviča o Michelovej vile, ktorá mala byť vrátená Slovensku, je už z OĽaNO preč! Vila ostala Michelovi tam, kde bola, Krúpa pokračuje aktuálne pod značkou strany SaS. A pokračuje aj vo svojej rétorike, ktorá sa podľa počtu likeov na sociálnej sieti Slovákom veľmi nepáči. Najnovšie sa Krúpa, ktorý vo voľbách získal 1864 hlasov, pustil do premiéra Maďarska, Viktora Orbána. 

Juraj Krúpa, ktorý v parlamentných voľbách v roku 2020, získal počet hlasov: 1864, sa pustil na sociálnej sieti do premiéra Maďarska, Viktora Orbána. 

Orbán je podľa Juraja Krúpu najväčším nebezpečenstvom pre mier v Európe.

"Maďarská vláda zverejnila video, na ktorom volá po mieri na Ukrajine. Bez Krymu," píše na sociálnej sieti Krúpa a následne sa zamýšľa: "Čo ak onedlho niekto zverejní video, na ktorom bude Maďarsko ruská gubernia? Bez Budapešti. Čo by na to povedal Viktor?" Pýta sa Krúpa

"Najväčším nebezpečenstvom pre mier v Európe je po Putinovi už jednoznačne Orbán. Navyše už Vladimírovi v týchto pretekoch dýcha na chrbát. Ktorú krajinu asi Rómeo s Rómejkom momentálne delia?A koľko chce Viktor oddrapiť zo Slovenska?" Pýta sa opäť Krúpa.

Ukrajina podľa neho odmietla Orbánovu výzvu na prímerie a mierové rokovania s Ruskom.

"Viktor dostal košom ako ožratý frajer na dedinskej zábave od šumnej dievčiny. Ale môže si zatančiť slaďák s neodolateľným fešákom na spoločnej fotografii. Čo vravíte? Sekne im to?" Pýta sa opäť Juraj Krúpa a k statusu pridáva aj fotografiu maďarského premiéra Viktora Orbána a prezidenta Ruska, Vladimíra Putina.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik