Eduard Heger pohorel na sociálnej sieti! Vynadal Ficovi, ľudia mu odpovedali!
04 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

ROBERT FICO JE HROZBA PRE SLOVENSKO. BODKA! Napísal na sociálnej sieti expremiér Eduard Heger, ktorý opustil stranu OĽaNo a aktuálne vedie stranu Demokrati, ktorej sa zatiaľ podľa všetkých prieskum nedarí tak, ako by to asi Heger a jeho ďalší spolustraníci očakávali. Heger chcel ponížiť Fica, ľudia mu v komentároch vysvetlili, ako sa veci majú!

"Najväčšia hrozba pre Slovensko sú sebeckí a štvaví politici ako Fico. Robí si cieľ z našej prezidentky, pritom jediný sluha cudzích záujmov je on. A to ruských," píše Eduard Heger na sociálnej sieti.

Heger tiež vysvetľuje, prečo si to myslí!

Lebo Fico podľa Hegera umožnil ruským spravodajským službám fungovať na Slovensku!

Lebo Fico podľa Hegera podporoval na Slovensku PREDRAŽENÝ ruský vojenský priemysel!

Lebo Fico podľa Hegera umožnil ruskej vláde financovať niektoré médiá!

Lebo Fico podľa Hegera chce prestať podporovať Ukrajinu v prospech Ruska a v neprospech Slovenska!

Lebo Fico podľa Hegera sa otáča chrbtom k susedovi, keď mu vraždia deti a starcov a starenky!

"Ste to Vy, Robert Fico, kto háji záujmy cudzej mocnosti na Slovensku," dodal ešte Heger v závere príspevku na sociálnej sieti.

Heger chcel ponížiť Fica, ľudia mu v komentároch vysvetlili, ako sa veci majú! Vyberáme z komentárov

"Hegeromatovičovci ste hanba a nebezpečenstvo pre Slovensko," píše pán Milan.

"Ale sa ho bojíte? Verím,že Smer vyhrá a zostaví vládu," odkazuje p. Viera.

"Stále dookola,lebo Fico. Keď to počujem tak rozmýšľam či mu nedám hlas vo voľbách...Asi tak," píše p. Alena.

"To nemôžete myslieť vážne, to je niečo neskutočné, odporné a zavádzajúce. Normálny, zdravý a rozumný človek tomu nikdy nemôže uveriť. Skúste sa nad sebou zamyslieť... veď my, počas Vášho vládnutia, sme slepí neboli. Tak nejak," píše p. Zdenka.

"Blížia sa voľby a už to lebo Fico zacina.Mily hegerko vaša politika nás priviedla tam kde sme.To nie lebo Fico a len Fico môže tento štát priviesť naspäť k akej takej životnej úrovni,lebo teraz tu vašou vinou žiadna nebude," komentuje p. Pavol.

"No, áno pan Heger. Fico je jednoznačne zlo, ktoré sa nesmie dostať k moci. Stal som na uliciach a protestoval proti nemu, v dúfaní, že dosiahneme lepšie Slovensko. A do Matoviča a potom vás sme vložili nádej, že nás povedie, aby sme ho vybudovali. Vaša vláda však všetko zničila. Nie je to len Matovič, ale aj vy, kto úplne sprostým spôsobom poslapal našu nádej. A skôr, ako všetko zlé zhodite na Sulíka a Matoviča, boli ste to vy, kto bol premiér. V dobe, keď bol najväčším problémom nebezpečný nepriateľ demokracie Matovič, ste vy neurobili nič. Prepáč, ale bolo by bývalo stokrát lepšie, keby ste položili vládu. Vzdali sa moci a požiadali o nové voľby. Lebo to je to, čo by demokrati urobili. Strašiť tým, že by sa k moci dostal Fico by bol nezmysel. Vy nemáte právo upierať voličom možnosť voliť. Bez ohľadu na to, ako veľmi sa nám (mne nevynímajúc) možný výsledok ich voľby nepáči. Nebola to Ficova vláda, ale vaša a Matovičova, ktorá má okradla o dobrú nádej do budúcna a vyhnala ma zo Slovenska. Chcete zmenu? Prestaňte s Naďom útočiť na každého okolo seba. Vstúpte si do svedomia a zvážte, ci nie je čas zabaliť si politické kufre a odísť. Spôsob, ktorým komunikujete voči iným politikom nie je žiadna nová cesta. Slovensko vie, kto je nepriateľ, nepotrebujeme vytvárať ďalších. Potrebujeme pokoj. To je to, čo žiadna strana neponúka. Nechceme ukazovanie prstom. Chceme víziu. Nie na 4 roky, ale na 24 rokov. Chceme vládu, ktorá urobí takže kroky a reformy a je pripravená obetovať svoju politickú budúcnosť. Inak to nepôjde," píše p. Čipka.

"Toľko nenávisti ešte nikto nevlial medzi ľudí ako vy, vaš progres nevnimate?" Komentuje p. Ján.

"Ale vieš čo EDO, venujem ti ešte jeden príspevok. Pred minulými voľbami si písal toto isté. Ľudia ti dali mandát aby si dokázal tvoje tvrdenia a zastavil ho. Mal si dokonca ústavnú vačšinu. Napriek tomu si čo urobil? Nič. Žiadne dôkazy o 3mld na účte, žiadne dôkazy o 600mil na Belize. Jediné čo si mu mohol dokázať, že sa dostal k dôkazom že tvoj spolubojovník IGOR bol daňový podvodník a aj tvoj spolubojovník KISKA bol daňový podvodník, čím si namiesto toho aby si ho odstránil len sám seba pošpinil. Ak si chceš zachovať tvár, prosím ukonči toto trápenie a už menínaj čas a ani Peniaze na túto trápnu kampaň. Priestor si dostal a aj 3 roky boli dosť. Venuj sa radšej rodinke, manželke a deťom. Určite ten čas bude lepšie využitý," píše p. Slavomír.

Komentáre sa kopia a zdá sa, že ľudia zrátajú Hegerovi jeho servilnosť voči Igorovi Matovičovi v dobe, keď sa mohol a mal Eduard Heger, ako premiér voči Matovičovi vyhraniť.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik