VEĽKÝ ŠOK! Zomrel obľúbený herec z Hornej Dolnej
24 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Zomrel známy herec a hudobník Daniel Heriban. Obľúbený predstaviteľ Ďura Brmbalíka zo seriálu Horná Dolná skonalvo veku iba 43 rokov.

Podľa informácií TV JOJ mal Heriban zomrieť vo svojom dome vo Svätom Juri. Herec mal podľa informácií zdravotné komplikácie, pre ktoré bola k nemu privolaná záchranka. Sťažovať sa mal na bolesti chrbta. Deň pred tým mal byť dokonca s bolesťami v nemocnici. Privolaní záchranári mu už, žiaľ, nedokázali pomôcť. U herca došlo k zástave srdca. 

"V ranných hodinách sme k pacientovi vyslali posádku záchrannej zdravotnej služby, ktorá ho na mieste zásahu oživovala. Resuscitácia však bola neúspešná, preto bol následne na miesto vyslaný obhliadajúci lekár," uviedol pre TV JOJ hovorca záchranárov Martin Balko.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik