Ach, Ľubomír Galko predpovedá o Robertovi Ficovi a pustil sa do médií!
23 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová
Ach, Ľubomír Galko, exminister obrany sa dal do pozície jasnovidca. Predpovedá budúcnosť v politike, o tom, ako sa zachová Robert Fico, predseda strany SMER - SSD, hnutie Republika, Peter Pellegrini (Hlas - SD) a strana Andreaj Danka, SNS. Potom, ako ukončil stať o jasnovidectve, sa pustil aj do médií.

"Po prvé! To, že Robert Fico, zavedie za pomoci Uhríka voľbu prezidenta v parlamente, ak bude mať 90 hlasov, je isté, akože ja sa volám ja. Po druhé : To, že Peter Pellegrini mu bude pritom bez akéhokoľvek zaváhania asistovať, je isté ako olovená rúra. Po tretie : To ešte nehovorím o SNS, ak sa dostane do NR SR, tá to spraví s radosťou a pôžitkom," píše na sociálnej sieti exminister obrany Ľubomír Galko.

Galko sa vyjadril aj po štvrté! "Proti Ficovi" a "Za Matoviča"

"Za toto všetko, čo sa deje, za vzkriesenie Roberta Fica, nemôže žiaden Igor Matovič a ani (bývalá) vládna koalícia. Nie. Môžu za to tie médiá a tí novinári, ktorí na Matoviča a (bývalú) vládnu koalíciu usporiadali už hodinu po vyhlásení výsledkov volieb taký nevídaný lov a šikanu, aké sme v histórii samostatnej slovenskej republiky ešte nevideli. Tento lov a šikana trvali celé volebné obdobie až do súčasnosti. Popritom si projektovali "svoju" vládu na čele s lumpom Pellegrinim, ktorého neustále opekňovali a prali v Perwole," píše na sociálnej sieti Galko.

"Lenže to nemohlo fungovať, lebo on je iba obyčajný smerácky čajíček oproti Robertovi Ficovi. A tak máme teraz vývoj, aký máme. Reálne kvôli angažovanosti užitočných idiotov hrozí, že nimi protežovaná prezidentka Čaputová sa ani nebude musieť unúvať kandidovať, lebo v parlamente by ju nikto nezvolil. Zvolia tam Fica. Navyše hrozí zo strany mafie toho oveľa viac. A preto by nám to tým, čo máme radi našu vlasť, nemalo byť jedno. A preto to nie je jedno ani mne. A preto sa určite budem v týchto voľbách, resp. v predvolebnej kampani angažovať. To, či aj svojou kandidatúrou, sa dozviete najneskôr 2.júla 2023. To, čo však viem povedať už dnes, je to, že som ochotný verejne podporovať len stranu, ktorá vopred vylúči obcovanie nielen so Smerom 1, ale aj so Smerom 2," dodáva Galko, ktorý zdôrazňuje, že sa chystá angažovať v nadchádzajúcej predvolebnej kampani.

A na záver malé Galkovo "PS":

Galko sa odvoláva v príspevku na článok, ktorý bol zverejnený v denníku "Nový Čas," s titulkom: "Zvažuje politický comeback? Kto ho prichýli?"

"Dávam ho sem preto, aby ste videli, že existujú aj novinári, čo vedia napísať normálny článok. Čo ma nepotrebujú špiniť a kopať do mňa a fabulovať o nejakom (vraj nelegálnom) odpočúvaní, že som dostal teplý flek a že koľko som zarobil a čo všetko podľa majetkového priznania vlastním (o hypotékach, ktoré mám, nepíšu) a ďalšie veci, a to len preto, aby vzbudili voči mne, pripadne protismeráckej politickej strane, ktorú sa chystám podporiť zášť, závisť a odpor. Ale napíšu korektne, čomu som sa venoval, ako zmýšľam a čo som dosiahol. Je smutným paradoxom, že to je článok novinára (z nenávidenej) Plusky, teda redakcie, ktorou mnohí novinári, čo si o sebe bohviečo myslia, pohŕdajú. A ktorí by si radšej odhryzli ruku, ak by mali napísať čo len čiarku niečoho pozitívneho z mojej minulosti alebo súčasnosti," konštatuje v závere príspevku Galko a vyzýva k tomu, aby mu nikto neradil, či sa má politicky angažovať, alebo nie, aby to nechali na neho, sám sa rozhodne.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik