Naštvaná Dolinková! Sulíkova SASKA zjavne trpí stratou pamäti!
04 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

Zuzana Dolinková (HLAS - SD) zverejnila poriadne naštvaný status. Tvrdí, že Sulíkova SASKa trpí stratou pamäti a objavujú objavené.

"Sulíkova SASKA zjavne trpí stratou pamäťi. Keď predstavili bilbordy so sloganom Meníme hru, nenapadlo by mi, že pod tým myslia brutálnu kompiláciu politických riešení z dielne Hlas - sociálna demokracia," píše na sociálnej sieti Zuzana Dolinková.

O čo - konkrétne v zdravotníctve - ide? Pýta sa a konkretizuje v štyroch bodoch.

-Bol to HLAS, ktorý už v januári 2023 vyzval odvolanú Hegerovu vládu slovami Petra Pellegriniho na tlačovke na Rázsochach, aby 281 miliónov EUR z Plánu obnovy vyčlenených na hrubú stavbu Univerzitnej nemocnice Rázsochy išli na nemocnice v regiónoch

-Bol to HLAS, ktorý od začiatku tvrdí, že z Plánu obnovy sa na Slovensku ani jedna jediná nová nemocnica nepostaví

-Je to HLAS, ktorý túto agendu komunikuje kontinuálne takmer dva roky. A dnes sa SASKA, ktorá prišla s tým istým návrhom bohorovne tvári, že ona Mení celú hru okolo Rázsoch.

-Chce sa mi dodať, že takto sa nemení hra, mení sa iba slovosled riešenia, ktoré navrhol niekto iný.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik