Mikulec kvôli Globsecu zavedie kontroly na hraniciach, kvôli migrantom to neurobil!
28 | 04 | 2023 I Ivan Mihale

Na Slovensku bude prebiehať konferencia Globsec 2023 Bratislava Forum a kvôli tomu minister vnútra Roman Mikulec nariadil od 24. mája do 8. júna kontroly na hraničných priechodoch na Slovensku, čo značne skomplikuje život ľuďom, ktorí ich využívajú.

V období keď prebiehala migračná vlna (jeseň 2022) a cez Slovensko sa valili "hordy" utečencov Mikulec napriek značnej kritike, aj z okolitých štátov, nezabránil prílevu migrantov na naše územie.Česi aj Rakúšania vtedy zaviedlo kontroly kvôli zvýšenej migrácii, no Slovenská strana tak neurobila. Teraz sa do  Mikulca pustil jeho dlhodobý kritik Marian Kotleba z ĽSNS.

Kotleba označil Romana Mikulca ako agenta tajných služieb, ktorý má slúžiť Západu a NATO. Podobne sa vyjadril aj poslanec ĽSNS Rastislav Schlosár, ktorý tvrdí, že podobní agenti majú byť aj v hnutí Republika, ktoré založili práve odídenci od Kotlebu.

Viac vo videu:

Káčer znovu provokuje!
Prednedávnom sa odvolaný minister zahraničia v rámci diskusie Nadácie Polis pochlapil okrem iného aj tým, že Zuzanu Čaputovú „vyškolil“ pred stretnutím s maďarskou prezidentkou. A práve to nahnevalo nezaradeného poslanca Gyimesiho, ktorý má pre... Čítať ďalej
28 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme