Pápež František v dokumente od Disneyho hovorí aj o SEXE (VIDEO)
08 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Pápež František sa spojil so škandálmi opradenou spoločnosťou Walt Disney Company, aby vytvorili dokument. V ňom hovorí, že používanie zoznamovacích aplikácií ako Tinder je „normálne“, pričom trvá na tom, že „pravá Cirkev je na perifériách“, informuje Breitbart.

83-minútový dokument v španielskom jazyku s názvom „Pápež odpovedá“ obsahuje rozhovor medzi pápežom a desiatimi mladými ľuďmi a bol zverejnený 5. apríla na streamovacej platforme Disney+.

Pápež v dialógu odpovedá na otázky o súčasných problémoch, akými sú sexuálna identita, feminizmus, potraty, migrácia, zneužívanie, strata viery, rasizmus, úloha žien a ďalšie. 

Všetci mladí ľudia vo veku 20 až 25 rokov v dokumente pochádzajú zo Španielska, Senegalu, Argentíny, Spojených štátov amerických, Peru a Kolumbie.

František si posvietil na Taliansko! To je na pokraji demografickej katastrofy

Dokument, ktorý bol nakrútený v júni 2022 v rímskej štvrti Pigneto, sa dotýka viacerých pápežových obľúbených tém, ako je napríklad imigrácia.

Keď hovoríme o repatriácii nelegálnych migrantov, František poznamenal, že „toto sa deje dnes, deje sa to na hraniciach Európy a niekedy so spoluúčasťou niektorých úradov, ktoré ich posielajú späť“.

"V Európe sú krajiny - nechcem ich menovať, aby nedošlo k diplomatickému incidentu - ktoré majú malé mestá alebo dediny, ktoré sú takmer prázdne, krajiny, kde je len dvadsať starých ľudí a neobrábané polia," povedal. "A tieto krajiny, ktoré zažívajú demografickú zimu, ani nevítajú migrantov."

Cirkev nemôže pred nikým zavrieť dvere

Počas rozhovoru španielske dievča menom Celia hovorí pápežovi, že je nebinárna a kresťanská, pričom vysvetľuje, že „nebinárna osoba je tá, ktorá nie je ani muž, ani žena, alebo aspoň nie stále“ a ďalej sa pýta, či je v Cirkvi priestor pre sexuálnu a rodovú rozmanitosť.

„Každý človek je Božím dieťaťom, každý človek,“ odpovedá. „Boh nikoho neodmieta, Boh je Otec. A nemám právo nikoho vylučovať z Cirkvi. Nielen to, mojou povinnosťou je všetkých privítať. Cirkev nemôže pred nikým zavrieť dvere. Nikomu."

Foto: FB/Disney Home

LGBTI už od plienok, v rozprávkach pomaly medzi siedmimi trpaslíkmi

Spoločnosť Walta Disneyho sa dostala pod paľbu za gender sexuálnu prípravu mladých ľudí, čo je prax, ktorú predstavitelia Disneyho verejne priznali.

Vo videohovore z roku 2022 sa výkonná riaditeľka spoločnosti Disney Latoya Raveneauová pochválila svojou „vôbec nie tajnou gay agendou“ a pokračujúcou kampaňou za umiestnenie LGBT párov a narážok do animovaných filmov od Disneyho.

V tej istej výzve prezident Disney General Entertainment Karey Burke uviedol, že cieľom spoločnosti je, aby do konca roka aspoň 50 percent nových Disney postáv tvorili LGBT alebo menšiny.

Rozprávkoví pedofili

V roku 2014 CNN zverejnila investigatívnu správu, ktorá odhaľuje, že najmenej 35 zamestnancov Disney bolo zatknutých za sexuálne zločiny na deťoch, pokusy stretnúť sa s maloletými kvôli sexu a prechovávanie detskej pornografie počas predchádzajúcich ôsmich rokov.

Minulý rok guvernér Floridy Ron DeSantis (R) podpísal legislatívu určenú na zrušenie špeciálnej daňovej a riadiacej jurisdikcie Disney na Floride po tom, čo sa generálny riaditeľ Disney Bob Chapek zaviazal postaviť sa proti zákonu o rodičovských právach vo vzdelávaní štátu.

Legislatíva, ktorú DeSantis podpísal, odstráni oblasť Reedy Creek Improvement District, ktorá existuje už 55 rokov ako prostriedok pre Disney. Florida založila Disneyho špeciálnu daňovú oblasť v roku 1967 po tom, čo Walt Disney požiadal floridský zákonodarný orgán o väčšiu kontrolu nad vývojom Walt Disney World.

"Ste korporácia so sídlom v Burbanku v Kalifornii a chystáte sa využiť svoju ekonomickú silu, aby ste zaútočili na rodičov môjho štátu." Považujeme to za provokáciu a budeme sa proti tomu brániť,“ povedal DeSantis v narážke na boj Disneyho proti floridskému zákonu o rodičovských právach vo vzdelávaní.

Ukrajinská ofenzíva je na dohľad
Blinken vyhlásil, že ukrajinské ozbrojené sily začnú v najbližších týždňoch protiofenzívu. Americký minister zahraničných vecí Anthony Blinken, v rozhovore pre francúzsky magazín Ouest-France oznámil možnú protiofenzívu Ukrajiny v najbližších... Čítať ďalej
08 | 04 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik