Všetko pre zvieratká aj po smrti
03 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Viac ako 130 tisíc libier už prišlo na účet domova pre opustené zvieratá Battersea, a to iba týždeň po úmrtí jeho patróna - Paula O'Gradyho. Web news.sky.com informuje o mimoriadnej vlne sponzorských darov pre opustené zvieratá, najmä psíkov.

Komik bol celoživotným milovníkom zvierat a veľvyslancom charitatívnej organizácie so sídlom v Londýne. Po tom, ako O'Grady zomrel v utorok večer vo veku 67 rokov, charitatívna organizácia pre zvieratá založila „ fond pocty “, ktorý doteraz vyzbieral viac ako 130 000 libier.

Zdroj: Battersea | Paul O'Grady

Miloval zvieratá a zarába pre ne aj po smrti

Generálny riaditeľ Peter Laurie na margo nikým neorganizovanej spontánnej zbierky podľa citovaného webu povedal: „Počas nasledujúcich týždňov a mesiacov bude Battersea hľadať najlepší spôsob, ako vzdať hold nášmu úžasnému priateľovi a veľvyslancovi, zosnulému, veľkému Paulovi O'Gradymu MBE.

„Boli sme ohromení a dojatí nespočetnými listami, hovormi, e-mailmi a správami podpory spolu so štedrými darmi, ktoré tento týždeň poskytla verejnosť.

"Budeme hľadať vhodný spôsob, ako si pripomenúť hlboký vplyv, ktorý mal Paul v Battersea pri záchrane zvierat, tých, ktoré Paul tak miloval, a na čo bude určite hrdý." Končí správu web news.sky.com

Už ste si stihli z niekoho vystreliť? Dnes môžete!
1.Apríl je Medzinárodný deň vtákov a ... nuž, čo si budeme, aj bláznov a bláznovstiev. V tento deň si ľudia navzájom „vyrábajú“ rôzne žarty. A keďže aj politici sú „len“ ľudia, ani im sa tento druh humoru nevyhýba. A nevyhýbajú sa mu ani samotní... Čítať ďalej
01 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik