Že by ďalší ruský troll?
27 | 03 | 2023 I Ivan Brožík

Asi tu máme ďalšiu vojnu na obzore. Historik Anton Hrnko si podal predsedu branno-bezpečnostného výboru Krúpu. A to rovno tak, že svoj status na sociálnej sieti nazval "CHYBA FORMÁLNEJ LOGIKY... ALEBO ŽEBY ĎALŠÍ RUSKÝ TROLL?"

Pán Hrnko nedávno "s počudovaním sledoval škriepku poslanca Krúpu a poslanca Kéryho."

"To, že si vzájomne nadávali, ma až tak neprekvapilo, ale že poslanec Krúpa bude skryto šíriť ruskú propagandu, ma tak trochu prekvapilo." Celkom vtipne nadhadzuje Anton Hrnko.

Nejak to má pán poslanec oné toto

"Čože nám to pán predseda Výboru pre obranu a bezpečnosť NR SR tvrdil? Vraj, keby sme nepodporovali Ukrajinu, Rusko by sa stalo susedom Slovenskej republiky a bezpečnosť Slovenska by bola v kýbli!

Vážne to takto povedal pán poslanec? Veď to je presne to, čo tvrdí ruská propaganda pri zdôvodňovaní svojej "Špeciálnej vojenskej operácie". Vraj Ukrajina v NATO by priamo ohrozila Rusko, lebo na jeho hranice, do bezprostrednej blízkosti srdca Ruska by sa dostali vojská NATO! A to by bolo ohrozenie bezpečnosti Ruska."

Argumenty Moskvy od Krúpu?

"Takže pán poslanec sa vydal na tenký ľad zdôvodňovania, ktorý podľa formálnej logiky patrí úplne na inú stranu. Žeby aj on bol tým, čo vyhadzoval na oči poslancovi Kérymu (že je ruský agent)? Ono často zlodej kričí, chyťte zlodeja." Uzatvára svoj postreh Anton Hrnko.

Exkluzívny rozhovor s europoslancom Milanom Uhríkom na témy: Migrácia, migranti, EÚ
Exkluzívny rozhovor s europoslancom Milanom Uhríkom na témy, o ktorých sa veľmi nehovorí. Všetko, o migrácii, migrantoch a EÚ. Dozviete sa okrem iného aj odpovede na otázky: Či rieši EÚ dostatočne problémy s migráciou, kde a v čom vidí europoslanec... Čítať ďalej
26 | 03 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme