Minister obrany Naď a György Gyimesi si nič nedarovali! Naď napísal Gyimesiovi, že je šrot! (FOTO)
26 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

Minister obrany Naď a György Gyimesi si nič nedarovali! Naď napísal Gyimesiovi, že je šrot! Ten mu odkázal, že: "môže byť, mňa nevyrobili na ambasáde". Hádka sa strhla na sociálnej sieti.

György Gyimesi, poslanec NR SR sa do parlamentu v roku 2020 dostal, ako náhradník Jaroslava Naďa, ktorý sa stal ministrom obrany. Obaja sa vtedy nachádzali ešte pod jednou politickou značkou OĽaNO, ktorému šéfuje Igor Matovič.

Naď sa medzitým rozhodol vykročiť inou cestou a dnes je členom novovzniknutej strany Demokrati, ktorej šéfuje Eduard Heger, tiež bývalý člen OĽaNO, ktorý tiež opustil Matoviča a spolu s Naďom je aktuálne v strane Demokrati.

Matovičov verný György Gyimesi kritizuje jeho kroky ako ministera obrany na sociálnej sieti, Naď reagoval v priamom prenose. 

Spoločnosť je rozdelená viac, ako kedykoľvek predtým, čo dokazujú aj komentáre pod Gyimesiho príspevkom.

Naď, ani Gyimesi situáciu neupokojujú, ale hrotia ešte viac,

Gyimesi na rovinu spochybnil tvrdenia svojej vlastnej vlády o tom, že stíhačky Mig-29 sú šrotom a zverejnil k tomu video s názvom:

 "Tie MIG-y asi neboli šrot keď odleteli!" Zverejnil Gyimesi s týmto názvom video na sociálnej sieti.

Jeden z diskutujúcich pod Gyimesiho statusom sa Naďa opýtal, čo hovorí na jeho slová.

Naď na túto výzvu reagoval jednoznačne. „Šrot je tento zúfalec,“ 

A hádka pokračovala:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik