Šutaj Eštok: OTÁZKA NA KORUPCIU ZA 1,5 MILIÓNA EUR NA DEMOKRATA HEGERA
24 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

Finančná správa podpísala v tichosti v týchto dňoch dodatok so Suchobovou firmou "Alexis," v hodnote 1,5 milióna eur," informuje na sociálnej sieti poslanec NR SR, Matúš Šutaj Eštok (HLAS - SD). " Suchoba, je známy slovenský kajúcnik, pripomína Matúš Šutaj Eštok.

Spomenúť by sme si mali podľa Šutaja Eštoka, poslanca NR SR aj na email, ktorý Suchoba posielal svojej advokátke po voľbách.

"Sťažuje sa na to, že ho vtedajší minister, financií Heger spolu s neskorším šéfom finančnej správy Jiřím Žežulkom vypaľujú. Ten si údajne od Suchobu za pokračovanie zmluvy vypýtal 2 až 5 miliónov eur," tvrdí vo videu na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok.

"Pýtam sa teda p. Hegera, koľko zo sumy 1,5 milióna eur na ktorú bol podpísaný dodatok, putoval priamo do vrecka, nášho odvolaného premiéra," kladie otázku Matúš Šutaj Eštok.

Potrebujeme Vašu pomoc
Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik