VIDEO: Dopravná nehoda, ako z hororu! Zázrak, že sa nikto nezranil
15 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

K hrozivej nehode došlo pred niekoľkými hodinami (14.3.) vo Veľkom Cetíne, v okrese Nitra. Vodička nerešpektovala dopravné značenie „Daj prednosť v jazde“ a došlo k zrážke s vozidlom, ktoré jazdilo po hlavnej ceste. Svedkovia a polícia hovoria o zázraku, že sa nikto nezranil. Video nie je vhodné pre slabšie povahy, zároveň slúži ako výstraha, aby vodiči jazdili zodpovedne.

Dopravní policajti z Nitry boli vyslaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala vo Veľkom Cetíne. Vodička jazdiaca v smere od obce Paňa označenej ako vedľajšia cesta vošla do križovatky, na ktorej odbočovala doľava.

Vodička nerešpektovala dopravné značenie „Daj prednosť v jazde“ a došlo k zrážke s vozidlom, ktoré jazdilo po hlavnej ceste.

Pri dopravnej nehode sa našťastie nikto vážne nezranil. Policajti vodičov podrobili dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom a vyzývajú k zodpovednosti na cestách.

VIDEO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik