Slovenské Hnutie Obrody pozýva na Pochod za neutrálne Slovensko!
15 | 03 | 2023 I Gabriela Fedičová

Slovenské Hnutie Obrody pozýva na Pochod za neutrálne Slovensko! STOP vojnovým štváčom!

Vojnoví štváči a zločinci v dočasnej vláde okolo Naďa, Hegera... a agentka Čaputová vťahujú náš štát slovenský čoraz viac do konfliktu na Ukrajine. Vedome ohrozujú bezpečnosť, zdravie a životy slovenských občanov.

Najnovšie by chceli kyjevskému režimu venovať naše uzemnené stíhačky MiG-29...A aj preto sa Slovenské Hnutie Obrody rozhodli, že opäť verejne a nahlas vyjadria svoj nesúhlas s vlastizradnou politikou dočasnej vlády a aj piatej kolóny Čaputovej...

"Slovenky a Slováci. Pozývame vás na Pochod za neutrálne Slovensko, ktorý sa uskutoční v nedeľu 26. marca o 15:00 hod. v meste Sliač. Stretneme sa pred Mestským úradom, odkiaľ sa v sprievode presunieme pred Letisko Sliač. Pred Mestským úradom ako aj pred letiskom odznejú prejavy ľudí Slovenského Hnutia Obrody, ako aj aktivistov zo spriatelených občianskych združení," uviedli v pozvánke.

"Naša pozícia v otázke bezpečnosti Slovenska je nemenná: Žiadne zbrane pre kyjevský režim, žiadne zbrane pre ktorúkoľvek z bojujúci strán kdekoľvek vo svete. Požadujeme neutrálne Slovensko. Na Slovensku môžu byť iba slovenskí vojaci a slovenské vojenské základne," dodali.

"Pochodom za neutrálne Slovensko si pripomenieme aj obete bombardovania bývalej Juhoslávie. Dňa 24. marca 1999 spustila teroristická organizácia NATO „humanitárne bombardovanie“ a to bez mandátu Bezpečnostnej rady OSN. Zločinom NATO v tom čase sekundovala aj slovenská vláda na čele s Mikulášom Dzurindom. Pamätáme!" skonštatovali Slovenské Hnutie Obrody.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik