Chcel ukradnúť Lenina!
07 | 02 | 2023 I Milan Laca

V Moskve zadržali muža, ktorý sa pokúsil ukradnúť Leninovo telo z mauzólea.

V ruskom hlavnom meste zatkli opitého muža, ktorý povedal, že sa pokúsil ukradnúť telo Vladimíra Lenina z mauzólea na Červenom námestí.

Chytili ho

Polícia ho zadržala pri pokuse ukradnúť Leninovo telo z mauzólea. Ide o 42-ročného muža, ktorého potom hospitalizovali a poslali na povinnú liečbu v jednej z kliník v  hlavnom meste. Ukázalo sa, že zadržaný niekoľko rokov zneužíval alkohol. Záchranka po príchode na miesto zistila, že má psychickú poruchu, spôsobené intoxikáciou.

Astrológ predpovedal aj pandémiu.. čo bude v roku 2023 a neskôr?
Astrológ, ktorý predpovedal pandémiu a režim masiek, povedal, čo možno očakávať v roku 2023 a neskôr. Najcitovanejší astrológ Konstantin Daragan ešte v rokoch 2013-2019 predpovedal veľa vecí, ktoré sa už splnili. Medzi nimi je legalizácia... Čítať ďalej
31 | 01 | 2023 | Milan Laca

Zlodej - opilec

Moskovčan sa pokúsil ukradnúť Leninovo telo. Operatívci však naňho okamžite upozornili a keď sa pokúsil vojsť do mauzólea, zadržali ho. Muž nevedel vysvetliť dôvod svojho konania.

Návštevníkov treba lustrovať! 

Ruskí komunisti navrhli zaviesť systém preukazov na vstup do mauzólea. Predseda „Komunistov Ruska“ Sergej Malinkovič navrhuje zaviesť elektronický prístupový systém. "Je potrebné posilniť bezpečnosť. Každá osoba, ktorá príde do mauzólea, musí podať žiadosť pomocou elektronického systému sedem dní vopred a o sedem dní musia príslušné orgány skontrolovať, o akú osobu ide," povedal Malinkovič. Podľa jeho predstavy by do mauzólea pri takomto systéme nemohli prísť tí, ktorí sa podieľali na trestnej činnosti. 

Blbci...
Šéf tlačovej služby Komunistickej strany  Ruskej federácie Alexander Juščenko vyzval na miernejšiu reakciu na správy o pokusoch „blbcov“ uniesť Lenina. "Všetko stráži polícia, všetko je pod kontrolou. Chodí tam veľa návštevníkov, chodia tam rôzni ľudia... čo komu napadne... No bol to debil, čím menej sa o to vie, tým menej takýchto idiotov bude,“ povedal Juščenko.
Rusko? USA? EÚ? Iránsky jasnovidec vie, čo bude
Predpovede iránskeho jasnovidca o budúcnosti Ruska, Ameriky a Európy. Iránsky veštec Mohsen Noruzi urobil veľmi zaujímavú predpoveď pre Európsku úniu, Ukrajinu, USA a Rusko. "Čoskoro celý svet uvidí, kto je kto, mnohým sa ukáže pravda a o to... Čítať ďalej
28 | 01 | 2023 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme