NOVÝ NOSTRADAMUS: 3. SVETOVÚ VOJNU rozpúta letecké nešťastie už tento rok!
01 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Bývalý francúzsky astrológ urobil desivú predpoveď! Muž, ktorého nazývajú „nový Nostradamus“ je presvedčený, že pád lietadla na Taiwane rozpúta tento rok 3. svetovú vojnu, píše britský Mirror.

Strašná havária

Craig Hamilton-Parker, ktorý je nazvaný „nový Nostradamus“ po tom, čo správne predpovedal smrť kráľovnej, predvída strašnú leteckú haváriu na Taiwane, ktorá by mohla tento rok podnietiť začiatok 3. svetovej vojny.

Vysvetlil, že predpovedá incident, pri ktorom dôjde buď ku „zrážke“ medzi dvoma ponorkami alebo k havárii medzi dvoma lietadlami.

V rozhovore pre Daily Star Craig uviedol, že incident spustí oveľa väčší konflikt zahŕňajúci Čínu a Rusko a stane sa „najvážnejšou vecou na najbližšie dva roky“.

„Už nejaký čas hovorím, že som mal pocit, že to bude konflikt o Taiwan, čo sa podľa mňa stane tento rok. Myslím si, že v niektorých ohľadoch dôjde k náhodnému konfliktu, pretože dôjde k niečomu ako podivná kolízia alebo incident," uviedol nový Nostradamus.
 
V desivej predpovedi Craig vysvetlil, ako k nehode dôjde - „buď ponorky, alebo lietadlá sa navzájom zrazia, alebo niekto, kto to spustí, a začne sa to vymykať kontrole“.
Craig Hamilton-Parker správne predpovedal smrť kráľovnej a že niekto hodí vajce na kráľa Charlesa ( Craig Hamilton-Parker/Youtube)
Napätie na Taiwane

Napätie v ázijskom regióne nedávno dosiahlo novú úroveň, keď Čína tvrdí, že Taiwan je súčasťou jej územia, zatiaľ čo Taiwan tvrdí, že je nezávislým štátom.

USA sa postavili na stranu Taiwanu, čo znamená, že akýkoľvek konflikt medzi ázijskými krajinami by mohol eskalovať na dramatickú úroveň.

Craig desivo predpovedá, že rozsah konfliktu by mohol byť dosť veľký a dokonca by sa hrozná vojna na Ukrajine mohla zdať malá.

Pokračoval: „Mám pocit, že to bude vážny problém. Ukrajina v porovnaní s tým zbledne na význame. Mám tiež pocit, že Rusko sa postaví na stranu Číny, stane sa v tomto ohľade vyvrheľom, poškodí to Čínu a situáciu sa ešte zhorší. Takže to je moja hlavná obava."

„Nakoniec to však dobre dopadne. Mám pocit, že to skončí novou Čínou, ktorá je rozdelená do viacerých krajín. Skôr ako jedna veľká Čína," uzavrel Craig Hamilton-Parker.

Astrológ predpovedal aj pandémiu.. čo bude v roku 2023 a neskôr?
Astrológ, ktorý predpovedal pandémiu a režim masiek, povedal, čo možno očakávať v roku 2023 a neskôr. Najcitovanejší astrológ Konstantin Daragan ešte v rokoch 2013-2019 predpovedal veľa vecí, ktoré sa už splnili. Medzi nimi je legalizácia... Čítať ďalej
31 | 01 | 2023 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme