SVETOZNÁMY SPEVÁK TO UŽ NEVYDRŽAL! Zavolal do televízie a skritizoval zdravotníctvo!
30 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

Briti to robia napríklad aj takto. Keď s niečím nesúhlasia, alebo nie sú spokojní so stavom zdravotníctva, tak vytočia telefónne číslo priamo do kontaktného programu televízia a poriadne skritizujú v akom stave sa britské zdravotníctvo nachádza. Svetoznámy spevák to už nevydržal a zavolal do televízie Sky News.

Príbehy o zlých skúsenostiach so štátnym zdravotníckym systémom rozzúrili britského speváka Rod Stewarta natoľko, že potom, ako si vypočul zúfalé príbehy ľudí sa rozhodol zavolať do kontaktného programu Sky News a skritizoval britské zdravotníctvo.

Hneď potom sa rozhodol darovať peniaze na 10, alebo 20 rádiologických vyšetrení.

"Je smiešne, ako dlho musia ľudia čakať na nevyhnutné snímky a liečbu," uviedol v živom prenose.

"Ja osobne som bol dlho toryom (konzervatívcom), ale myslím si, že táto vláda by teraz mala odstúpiť a odovzdať to Labouristickej strane, toto je srdcervúce. Za celé tie roky v tejto krajine som to nevidel tak zle. Zmeňme túto zatratenú vládu," vyjadril sa spevák Rod Stewart.

"Ľudia umierajú, pretože sa nemôžu dostať na vyšetrenie," dodal a vyjadril podporu zdravotným sestrám, ktoré štrajkujú za navýšenie platov. 

Stewart tiež priznal, že bojoval s rakovinou prostaty, ale podarilo sa mu zvíťaziť, pretože bola diagnóza včas diagnostikovaná.

"Britské verejné zdravotníctvo sa v posledných mesiacoch ocitlo v bezprecedentnej kríze. Milióny pacientov čakajú na prijatie v nemocniciach, neúmerne dlho trvá aj preberanie naliehavých prípadov. V decembri napríklad na pohotovostné ošetrenie muselo v Anglicku dlhšie ako 12 hodín čakať 54 000 ľudí. Na príchod sanitky museli ľudia s problémami, ako je infarkt alebo mŕtvica, v decembri čakať v priemere dlhšie ako 90 minút," pripomína portál omediach.com.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik