Matúš Šutaj Eštok: Predstavte si to peklo, ak by toto robil Pellegrini
27 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Skúste si predstaviť peklo, ktoré by na Slovensku vzniklo, ak by si napríklad Peter Pellegrini dovolil to, čo si teraz dovoľuje Heger a jeho pročkovci. Že ho nejaké odvolanie nezaujíma, pretože on chce vládnuť ešte desať mesiacov, aby zabránil zvoleniu Matoviča a okrem toho ho ešte musí dovtedy zavrieť," hovorí Matúš Šutaj Eštok (Hlas - SD).

Podľa poslanca strany HLAS - SD, Matúša Šutaja Eštoka by nasledovali protesty, ktoré by sa spustili nielen v médiách, ale ktoré by organizovala „sekta“ obyčajných ľudí.

"Verejní ľudia ako Matovič či Sulík hovoria, že oni musia byť ešte deväť mesiacov prilepení na stoličke, pretože musia pozatvárať svojich politických oponentov," tlmočí Matúš Šutaj Eštok.

Je presvedčený, že jediné, čo využívajú na súperenie sú orgány činné v trestnom konaní, klamanie a vyhrážanie, pretože ľudia ako Matovič a Sulík nevedia súperiť na základe myšlienok, ideí či pomoci pre ľudí. 

Šutaj Eštok pripomenul aj to, že práve Igor Matovič mal talčovú konferecniu, na ktorej hovoril o tom, že má nezvrátiteľné dôkazy, ktoré použije na Richarda Sulíka (SaS) v kampani, ktoré majú trestnoprávny charakter.

„Mám dôkazy o závažnej korupcii Richarda Sulíka, ktoré zverejním počas predvolebnej kampane,“ povedal Igor Matovič.

Richard Sulík obvinenia odmietol a Matovičovi cez hovorcu odkázal, že zvažuje voči nemu právne kroky. 

Matovič sa pustil aj do Jána Krošláka, ktorý politickú kariéru začínal práve v jeho strane, v hnutí OĽaNO. Podľa Matoviča chcel Krošlák uplácať policajtov.

„Ja sa verejne pýtam či toto je to vydieranie. Garantujem vám, že tých deväť mesiacov vám nepomôže. Ľudia vám to tak spočítajú, že budete utekať a ani tá ochranka, ktorú môžete Matovičovi predlžovať až do konca jeho života mu nebude dosť, tak tých ľudí nahneváte,“ uviedol Šutaj Eštok.

Dodal tiež, že jediné riešenie je podľa strany HLAS - SD čo najskoršie voľby, ktoré strana Hlas-SD navrhuje 24. júna 2023.

VIDEO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!