Z drámy v Michalovciach sú susedia v šoku!
18 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

Okresné mesto Michalovce je v mesiaci január mestom hrôzostrašných tragédií. Po chladnokrvnej vražde mladej ženy Eriky, ktorá sa stala prvý deň nového roku, ostala pred niekoľkými hodinami verejnosť šokovaná z krvavej drámy v jednom z obytných domom. Polícia našla v bytovke štyri zastrelené osoby. Medzi obeťami sú aj deti. Susedia sú v šoku! S akými verziami pracuje polícia?

Podvečerná dráma a streľba na sídlisku v Michalovciach spôsobila na Slovensku šok. Polícia v bytovke na sídlisku Východ našla zastreleného muža, ženu a ich dve malé deti, vo veku desať a trinásť rokov. 

Šokovaní susedia stáli na balkónoch a sledovali vyšetrovateľov, ako zaisťujú za opáskovaným priestorom stopy. 

Jedna z verzií, s ktorou polícia pracuje je tá, že muž zastrelil manželku a dve deti a potom obrátil zbraň proti sebe. Polícia v čase uzávierky nevylúčila cudzie zavinenie.

„Môžeme potvrdiť, že v jednom z michalovských bytov boli nájdené štyri telá bez známok života. Prosíme o rešpektovanie toho, že polícia na mieste vykonáva potrebné prvotné úkony a zisťuje, čo sa stalo. Bližšie ani podrobnejšie informácie preto v súčasnosti nemôžeme poskytnúť, urobíme tak hneď, ako to situácia dovolí,“ informovala košická polícia denník Nový čas.

Políciu informovali susedia krátko po 18. hodine

Rodina mala podľa susedov žiť v byte niekoľko rokov a podľa susedov bola bezproblémová. Z informácie, žeby skutok vykonal otec boli susedia šokovaní. Faktom ale podľa denníka Nový čas je, že muž vlastnl strelnú zbraň.

„Môžeme potvrdiť, že v jednom z michalovských bytov boli nájdené štyri telá bez známok života. Prosíme o rešpektovanie toho, že polícia na mieste vykonáva potrebné prvotné úkony a zisťuje, čo sa stalo. Bližšie ani podrobnejšie informácie preto v súčasnosti nemôžeme poskytnúť, urobíme tak hneď, ako to situácia dovolí,“ informovala košická polícia.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme