POZOR! POSIELA MINISTERSTVO FINANCIÍ pred Vianocami SMS-ky?
30 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Dostali ste na telefón správu, ktorá na prvý pohľad vyzerá, ako keby ju posielalo Ministerstvo financií? Ako vyzerá? A čo je jej obsahom?

Pozor na link, ktorý sa vydáva za ministerstvo financií, upozorňuje na sociálnej sieti stránka Hoaxy a podvody - Polícia SR.

"Podvodníci sú dômyselní a "preklápajú" aktuálne temy do svojich podvodných plánov," píše sa na nej.

Podvodníci majú tentokrát zneužívať energetickú krízu.

"Ak sa dnes hovorí o energetickej kríze, tak sú schopní vám poslať www odkaz podobajúci sa na web Ministerstva financií SR. Ide o podvod. Pozrite sa naň lepšie. Pravý link je https://www.mfsr.sk/. Žiadne pomlčky. Žiadna prípona online," vysvetľuje sa na nej.

"Ak kliknite na podvodný odkaz, vždy jeho cieľom bude od vás získať detaily bankomatovej karty. Vždy si vymyslia príbeh, kvôli ktorému by ste im mali tieto citlivé údaje napísať. Nikdy to nerobte. Sledujte overené a oficiálne zdroje," upozorňuje stránka v závere príspevku!

Takto správy vyzerajú!

Zdroj: Facebook: Hoaxy a podvody - Polícia SR

 

LIBERÁLKA NVOTOVÁ má pre ľudí návod ako dať niekoho "DOLE": Musíte sa SAMONASIE.AŤ! Čo na to NBÚ?
Tak to sme dopadli! Speváčka a studnica naozaj hlbokých myšlienok Dorota Nvotová odporúča slovenskej, už teraz veľmi polarizovanej spoločnosti, ako dať niekoho "DOLE". Nestačí, že nemáte za čo platiť plyn, elektriku, benzín... Podľa Nvotovej by sme... Čítať ďalej
30 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik