FANTASTICKÝ ŠÉF! Pčolinský LOVÍ posily na sociálnych sieťach
26 | 11 | 2022 I Eka Balašková

Do funkcie podpredsedu parlamentu bol Peter Pčolinský zvolený 19. októbra. Odvtedy sa jeho program riadne zhustil, preto sa rozhodol nájsť si asistentku, ktorá by mu viedla kanceláriu a koordinovala program. Na hľadanie využil aj sociálnu sieť.

Od 1. decembra však ponuka nie je aktuálna. Poslanec pozná meno svojej novej asistentky.

Aktívny na sociálnych sieťach

"Rad by som takto verejne poďakoval všetkým 85 poslancom parlamentu, ktorí ma dnes zvolili do funkcie podpredsedu NRSR," napísal na Facebooku Pčolinský 19. októbra s tým, že podporu v tajnej voľbe si váži. To, že bol zvolený, svedčí o jeho dobrých vzťahoch naprieč celým politickým spektrom. 

"Čaká nás určite náročné obdobie, snáď najťažšie v novodobej histórii Slovenska, ktoré preverí schopnosť politikov nemyslieť na svoje politické záujmy, ale na pomoc občanom," upozornil vtedy.

Problém neznámych a nezistených vlastníkov je podľa odborníkov treba riešiť
Problém neznámych a nezistených vlastníkov je treba riešiť. Zhodli sa na tom účastníci piatkovej Konferencie o pozemkovom práve. TASR o tom informovala Právnická fakulta Univerzity Komenského (UK) v Bratislave, ktorá za ňou stojí. O potrebe... Čítať ďalej
25 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Zaháľať nemôže

"Mám toho viac. Mám viac protokolárnych povinností a povinností súvisiacich s chodom parlamentu," vysvetlil naplnený rozvrh nový podpredseda NR SR, ktorý tiež pôsobí ako predseda poslaneckého klubu hnutia Sme rodina. Vyvstala preto potreba nájsť si na vylepšenie pracovného výkonu asistentku. Podľa príbehu na Instagrame nehľadal žiadnu superženu. 

Screenshot z Instagramu Petra Pčolinského

Našiel?

"To už som uzavrel. To znamená, že od 1. 12. tá asistentka bude," povedal Pčolinský na margo toho, či bolo jeho hľadanie asistentky úspešné.

Nedôveryhodný Boris Kollár a jeho slaboduché vydieranie. Je to vôbec chlap?
Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) hrá na občanov Slovenskej republiky iba špinavé hry. Jeho slová už nikto ani neberie vážne. Koľkokrát sa vyhrážal, a nič z toho, vždy sa nechal zatlačiť do kúta. Teraz ako dôvod svojho možného odchodu... Čítať ďalej
24 | 11 | 2022 | Emanuel Orban

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik