Joe Biden sa porozprával s morkou a udelil jej milosť! Vážne! (VIDEO)
22 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Vo štvrtok sa v Amerike budú piecť piecť milióny moriek. Americký prezident Joe Biden ale vykonal ušľachtilé gesto. V štýlových leteckých slnečných okuliaroch sa porozprával s morkami, ktoré pochádzajú zo Severnej Karolíny a volajú sa Chocolate and Chip a udelil im milosť.

"Americký prezident Biden, chcel morky ušetriť od jedálenského stola na Deň vďakyvzdania," uviedla agentúra Reuters.

Biden si neželal dlhú udalosť v súvislosti s omilostením moriek, pretože november už aj v Amerike prináša so sebou chadný vzduch a zavtipkoval a tak uviedol, že nechce dlhú udalosť, pretože „...nikto nemá rád studené morky“.

Z balkóna Bieleho domu celú situáciu sledoval prezidentov nemecký ovčiak, ktorý počas udalosti hlasno štekal. Počas celej udalosti hral vojenský orchester verziu skladby od skupiny Lynyrd Skynyrd s názvom Free Bird, čo vo voľnom preklade znamená slobodný, alebo voľný vták.

VIDEO z udalosti:

Smer-SD: Vláda musí rešpektovať rozhodnutia NRSR a ukončiť krízu v zdravotníctve
Vláda musí rešpektovať rozhodnutia Národnej rady (NR) SR a ukončiť krízu v zdravotníctve dohodou s lekármi. Vyhlásil to opozičný Smer-SD v reakcii na pokračujúce rokovania zdravotníkov s vládou. Strana žiada vedenie parlamentu, aby premiérovi... Čítať ďalej
22 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik