Ľudožrút Gustave mal zabiť približne 300 ľudí! Doposiaľ terorizuje ľudí! (VIDEO)
19 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Má takmer šesť metrov a váži približne tonu. Krokodíl nílsky s menom Gustave patrí ku gigantom medzi krokodílmi a doposiaľ odoláva odchyteniu a tiež zabitiu. Podľa informácií, ktoré kolujú vo virtuálnom priestore je ľudožravý a zabil už takmer 300 ľudí.  

Poďla portálu Uniland ide krokodíla, ktorý obýva rieku Ruzizi vo východoafrickej krajine Burundi. Vyliahnúť sa mal niekedy v 50. rokoch a odvtedy terorizuje miestnych obyvateľov. Všetky pokusy o jeho zabitie alebo odchytenie zlyhali.

Lovcom odoláva, pretože kvôli jeho váhe a dĺžke sa strelné rany míňajú účinku.

O jeho odchytenie sa pokúsil aj prieskumník a lovec krokodílov Patrice Faye, ktorý so svojím tímom vytvoril mnoho pascí a obrovskú klietku, kde bolo veľké množstvo návnady. Krokodíla menom Gustave sa ale zajať nepodarilo. Neprilákala ho ani živá, pohyblivá korisť. Po jednej búrlivej noci sa dokonca vyparila a pasca bola rozbitá.

Podľa lovca patrí medzi veľmi nebezpečné a trikrát väčšie krokodíly, ako sú tie ostatné v Burundi. V rozhovore pre BBC uviedol, že jeho zabitie je nepravdepodobné.

Tvrdí, že často jedol domodorodcov a najagresívnejší býva v čase, keď sa snaží nájsť partnerku na párenie.

VIDEO:

Rusko sa pomstí!
Moskva prisľúbila odplatu v reakcii na popravu ruských zajatcov vojakmi Ozbrojených síl Ukrajiny. Zacharovová žiadala od medzinárodných organizácií, aby odsúdili popravy ruských zajatcov. Ministerstvo žiada Oficiálna predstaviteľka ruského... Čítať ďalej
19 | 11 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik