Róbert Švec k januárovému referendu: Chcete, aby nám aj naďalej vládli súčasní darebáci, poprípade ich hodnotové klony?
13 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Dámy a páni. V sobotu 21. januára budeme mať ďalšiu príležitosť vyjadriť svoj názor na súčasnú organizovanú skupinu vládnych zločincov okolo Matoviča.Touto cestou vyzývam každého jedného zodpovedného občana nášho štátu slovenského, aby sa zúčastnil januárového referenda a slobodne vyjadril svoj názor. A vyzývam k účasti aj tých, ktorí velebia súčasných vládnych zločincov", píše Robert Švec, politológ a predseda Slovenského Hnutia Obrody.

Názorový článok politológa a predsedu Slovenského hnutia obrody zverejňujeme v plnom znení

Počas našich buntácií pouličných po celom Slovensku častokrát počúvame, že „urobte už konečne niečo“, „pomôžte nám“, „zachráňte Slovensko“, atď.

Omyl. Slovenky a Slováci. To sú zle konštrukcie žiadostí. Slovensko môžu zachrániť iba samotní Slováci a to tak, že väčšina konečne precitne z letargie a nezáujmu, a začne sa aktívne zaujímať o veci verejné!

Každý jeden z vás – nás je nositeľom záchrany a obrody našej otčiny. Len sa netreba báť, netreba sa báť prevziať časť zodpovednosti za obrodu nášho štátu na svoje plecia a veci sa pohnú dopredu.

Za mňa a za Slovenské Hnutie Obrody platí, že z nastúpenej cesty neuhneme ani o milimeter, budeme aj naďalej bojovať za práva a slobodu ľudu slovenského.

Ale ak chcete, aby sa vám pomohlo a boli ste zachránení, nemôžete pasívne čakať, že niekto tento boj za vás vybojuje. Tak to nefunguje nikde a nikdy to tak nefungovalo! Bez aktívnej účasti vás – občanov, budeme naša vlasť prešľapovať na mieste a budú nám aj naďalej vládnuť súčasní darebáci, poprípade ich hodnotové klony. A to naozaj chcete, Slováci!?

Takže, v sobotu 21. januára všetci do nohy do referendových miestností. Chcem vás tam vidieť.

Úpenlivá prosba premiéra Slovenskej republiky v priamom prenose
Premiér Eduard Heger (OĽANO) poprosil lekárov, aby vyšli v ústrety vláde, ktorá rieši zdravotníctvo ako prioritu, a stiahli svoje výpovede. Rozumie ich vyčerpanosti a požiadavkám, deklaroval pripravenosť podpísať s nimi memorandum na riešenie... Čítať ďalej
13 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik