Maďari vyzývajú! Preč s rukami od rozprávok, prasiatko Peppa má dve mamičky
13 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Homosexuálne postavičky dorazili aj do série rozprávok Peppa Pig, ktoré deti obľubujú už takmer 18 rokov. Prasiatko Peppa je známe v mnohých krajinách sveta a nedávno v epizóde "Families," vyšlo najavo, že nová kamarátka prasiatka Peppu, malá ľadová medvedica Penny má dve matky. Maďari sa rozhýbali okamžite. Organizácia CitizenGo spústila petíciu a okrem toho, že žiada, aby LGBTQ lobby nezasahovala do rozprávok, má petícia aj iný význam. 

LGBTQ lobby chce na deti vplývať už od útleho veku, čím podľa organizácie CitizenGo ovplyvňuje a odkláňa hodnoty, morálku a svedomie dorastajúcej generácie.

Po LGBTQ detských programoch od Disney a Netflixu, trans Barbie a dúhovom Legu teraz podľa organizácie zasiahli aj do jednej z najobľúbenejších rozprávok, ktorú sledujú väčšinou deti predškolského veku.  

Homosexuálne postavičky dorazili aj do série rozprávok Peppa Pig, kde v epizóde "Families" má nová kamarátka prasiatka Peppu, malá ľadová medvedica Penny, dve matky.

Epizóda učí deti, že je to úplne prirodzené

Podľa organizácie CitizenGo, producenti podľahli najmocnejšej lobby sveta a začali vymývať mozgy tým najmenším, čím zradili dôveru miliónov rodičov.

V spomínanej epizóde sa deti môžu stretnúť s novou postavou, Pepinou novou kamarátkou, ľadovou medvedicou Penny, ktorá o svojej rodine rozpráva takto:

„Bývam s mamou a druhou mamou. Jedna mama je lekárka, druhá varí špagety. A mám veľmi rada špagety.“

V budúcnosti sa vraj dajú očakávať odkazy na rodinu nového priateľa hlavného hrdinu.

Deti sa stali hlavným terčom LGBTQ lobby

Cieľ je zrejmý! 

Zničiť v mysliach detí istotu, že rodinu tvorí otec a matka a že na to, aby sa dieťa narodilo, je potrebná matka a otec.

Tentoraz ale podľa organizácie Citizen GO zašli príliš ďaleko.

Najmladšia veková skupina, 2 až 3 ročné deti sú otvorene vystavené sexuálno-ideologickému obsahu.

Peppa Pig sa vysiela v 180 krajinách.

V súčasnosti sa mobilizujú desaťtisíce rodičov, aby zabránili odvysielaniu tejto epizódy a prípadnému pokračovaniu homosexuálneho príbehu vo svojej krajine.

Kroky sa robia aj susednom Maďarsku

Aby sa LGBTQ Peppa Pig nedostala k maďarským deťom ani v televízii, ani na oficiálnom kanáli Peppa Pig na YouTube, maďari rozbehli petíciu. Podpisy doručia manažérom televíznych kanálov M2, Petőfi TV a Nick Jr., ako aj distribútorom rozprávky Prasiatko Peppa.

(CitizenGO chráni život, rodinu a základné ľudské práva – pozn.redakcie)