Jozef Pročko sa pustil do Juraja Krúpu: Odporné!
30 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

Juraj Krúpa, odídenec z OĽaNO útočí na OĽaNO, Jozef Pročko, poslanec NR SR útočí na Juraja Krúpu, ktorý je bývalý člen OĽaNO, dnes člen poslaneckého klubu SaS. Minister vnútra Roman Mikulec (OĽANO) by mal podľa Juraja Krúpu odstúpiť. Pročko skonštatoval, že Krúpa vedie družné rozhovory s poslancom Beluským (ĽSNS), ktorý je podľa Pročka aj Krúpu fašista. A takto dookola. O čo ale ide tentokrát a čo je podľa Jozefa Pročka odporné?

"Juraj Krupa použil ako jeden z hlavných dôvodov odchodu z OĽANO tvrdenie že Matovič rokoval s ĽSNS," pripomína na sociálnej sieti Jozef Pročko dôvod odchodu Juraja Krúpu z OĽaNO.

"Pravda je taká, že Beluský prišiel za Matovičom a chcel vedieť o čom je rodinný balíček. Krúpa to využil a odišiel z Oľano. S fašistami sa podľa neho nerokuje," dodáva Pročko.

"Dnes som poslanca Krúpu zastihol v družnom rozhovore s Beluským. Na záver si podali ruky ako najlepší priatelia," vysvetľuje Proško na sociálnej sieti.

"Nestarám sa do toho s kým sa Krúpa stretáva s kým rokuje," komentuje Pročko ďalej Krúpovo stretnutie s poslancom Beluským a prikladá na sociálnej sieti fotografiu.

"No je odporné keď robí to čo vyčíta iným. Mne povedal, že sa ho Beluský prišiel niečo spýtať. Takže jeho sa môže spýtať, ale Matoviča keď sa spýtal, tak sa Matovič spájal s fašistami," konštatuje poslanec Jozef Pročko (OĽaNO) v zábere príspevku na sociálnej sieti.

Foto zdroj: Facebook: Jožo Pročko - stránka

Dag Daniš k úderom na Nord Stream
Kto stojí za výbuchmi plynovodov Nord Stream 1 a 2? Je možné, že s tým majú niečo do činenia záujmy USA? Po Carlsonovi Tuckerovi sa k úderom na Nord Stream vyjadril aj Dag Daniš, jeden z najčítanejších komentátorov a novinárov na Slovensku. Do... Čítať ďalej
29 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Juraj Krúpa už nie je členom poslaneckého klubu OĽaNO. Vstúpil do poslaneckého klubu politickej strany SaS. Poslanecký klub OĽaNO by tak mal mať po jeho odchode 47 členov. Nasledoval tak svojich bývalých straníckych kolegov: Martina Čepčeka, ktorého z klubu vylúčili. Jána Krošláka, ktorý klub OľaNO opustil kvôli Igorovi Matovičovi, Jána Mičovského, ktorý sa nedokázal zmieriť s dianím v pôdohospodárstve a vylúčené poslankyne Romanu Tabak a Katarínu Hatrákovú, ktoré nehlasovali za súhlas s vydaním Roberta Fica (Smer-SD) na väzobné stíhanie. (pozn. redakcie).

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik